ENGTS450 DirectCU, noua placa video Fermi de la Asus

ENGTS450 DirectCU, noua placa video Fermi de la Asus

 

ASUS a lansat o noua placa video din seria Fermi, pe numele ei ENGTS450 DirectCU, cu PCI Express 2.0 si suport DirectX 11.

Tehnologia termica inclusa consta in doua heatpipe-uri identice DirectCU din cupru cu o grosime de 8mm, care sunt montate in contact direct cu procesorul grafic (NVIDIA GeForce GTS450), favorizand disiparea rapida a caldurii. Astfel, performanta racirii creste cu 20%, iar placa devine cu 35% mai silentioasa, la un nivel de 21dB in mod idle.  

ASUS Voltage Tweak Tehnology permite supratactarea seriei ENGTS450 DIRECTCU cu pana la 50% mai mult, comparativ cu design-ul de referinta. Iar aplicatia ASUS Smart Doctor poate modifica voltajele procesorului grafic fara a apela la BIOS sau la repornirea PC-ului.

Stabilitatea in overclocking este imbunatatita cu ajutorul ASUS ENGTS450 DirectCU, prin folosirea condensatorilor solizi POSCAP. Placa utilizeaza si alimentarea in patru faze, pentru stabilitate in timpul ajustarilor parametrilor in overclocking.

In final o veste buna pentru utilizatorii neglijenti: placa are o rezistenta superioara la socuri, fiind prevenita indoirea sau ruperea prin GPU Guard. In plus, suportul PCB este intarit, iar Fuse Protection si scutul EMI ofera performante fara riscuri.

Seria ASUS ENGTS450 DIRECTCU ( cu modelele TOP/DI/1GD5) va fi disponibila din data de 14 septembrie. Preturile nu au fost inca dezvaluite.