31 mai 2010 | 11:40

DMX-CA100, camera video full HD si waterproof de la Sanyo

ACTUALITATE
DMX-CA100, camera video full HD si waterproof de la Sanyo

[galleria]

Gandurile de vacanta aduc in primplan si scufundarile. Iar Sanyo a pregatit pentru amatorii acestui sport o camera de buzunar full HD si waterproof, pentru a putea filma „adancurile” apelor de pana la trei metri.

Camera de luat vederi DMX-CA100, ce va fi disponibila pentru cumparare la sfarsitul lunii iunie, poate filma la o rezolutie 1080p timp de 60 minute, datorita H.264 implementat. Folosita pe post de aparat foto, dispozitivul face poze la o rezultie maxima de 14MP, oferind zoom optic 6X + 6X Advanced Zoom, aceste rezultate avand la baza senzorul CMOS si noul  motorul de procesare video.

Au existat cateva probleme la nivel de declaratii, departamentul de PR al Sanyo spunand ca DMX-CA100 ar fi prima camera full HD rezistenta la apa din lume, desi Kodak ar fi avut primul dispozitiv de acest fel: PlaySport Zx3. Dar nu asta conteaza, ci faptul ca in curand vor fi disponibile pe Internet din ce in ce mai multe videoclipuri filmate la o calitate superioara, care prezinta imagini incredibile din adancurile marilor.


Sursa: Engadget