Controleaza-ti iPhone-ul cu mintea [+VIDEO]

, 08 Sep, 16:09

Pare de necrezut, dar chiar vom putea controla iPhone-ul cu gandul, si fara a-l scoate din buzunar. Cica avem nevoie doar de un accesoriu: castile PLX Xwave, care capteaza undele craniene si le transforma in comanda ferma pentru pretiosul tau dispozitiv Apple.

Concret, castile Xwave simt orice impuls electric transmis prin suprafata fruntii, cat ar fi de slab, transformandu-l in semnale digitale, pentru a putea controla o aplicatie doar cu puterea gandului.

Nu putem fi siguri ca posibilitatile sunt nelimitate, in functie de imaginatia fiecaruia (dupa cum spun producatorii), dar sigur este amuzant. Compania a lansat deja pe piata propriul API, pentru ca progmatorii sa poata deja concepe diverse aplicatii pentru aceasta noua jucarie, care poate fi deja comandata. Pretul este de 100$, iar livrarile efective vor incepe din luna noiembrie.

Pana veti putea avea castile in posesie, luati-va pozitia de yoga, urmariti clipul de mai jos si ganditi-va ce ati putea face cu o imaginatie si un iPhone:

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail