Conditii mai relaxate pentru dezvoltarea de aplicatii pentru iOS

, 10 Sep, 16:28

Compania Apple incepe sa fie mai permisiva in ceea ce priveste uneltele terte de dezvoltare software pentru iOS, restrictii ramanand doar pentru cazul in care aplicatiile rezultante descarca si cod. Asta inseamna ca dezvoltatorii care folosesc Unreal, Lua sau Adobe Flash CS5 vor putea in sfarsit sa creeze aplicatii pentru dispozitivele Apple cu iOS.

Se pare ca s-au modificat si regulile refritoare la publicitatea pe telefoanele mobile, astfel incat AdMob ads sunt din nou permise. Apple a publicat oricum si mult asteptatul App Store Review Guidelines, care va oferi detalii despre procesul de trimitere/acceptare a aplicatiilor dezvoltate pentru iOS.

Rivalul Google nu a intarziat sa raspunda la relaxarea restrictiilor din partea Apple, spunand ca decizia de a permite publicitatea in aplicatii reprezinta un pas inainte, oferind astfel posibilitatea competitorilor directi sa patrunda pe segmentul utilizatorilor de iPhone prin reclame. 

Ramane de urmarit reactiile dezvoltatorilor si a celorlalti competitori.


Sursa: Engadget

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail