Colorata, acum e gata!

Colorata, acum e gata!

Vara + soare + vacanta = plaja. Aritmetica estivala pe care cu totii o stapanim la perfectie. Dar plaja poate fi si un loc in care veselia isi da mana cu tehnologia. Unii dintre voi va mai amintiti pitorescul fotograf de pe plaja, care odinioara avea o replica savuroasa: „Colorata, maine-i gata!”. Zilele astea el nu prea mai convinge pe nimeni, in conditiile in care cu totii avem macar la telefon o camera digitala cu care imortalizam clipele fericite de vacanta.

camere, camere foto, camere foto compacte, pictorial, pictorial camere foto compacte, plaja, vacanta, litoral, BenQ T1260, Canon Ixus 130, Nikon Coolpix S8000, Panasonic Lumix FX66, Samsung ST100 Pink, Sony TX-5

De aceea va propunem o selectie de aparate foto perfecte pentru o zi de plaja, usor de folosit, compacte si rezistente si, nu in ultimul rand, potrivite si ca accesoriu pentru o vestimentatie de plaja. Si pentru a argumenta cum se cuvine aceasta din urma afirmatie, am rugat-o pe Carmen sa va arate ce inseamna sa fii un fotograf cu… atitudine, chiar si in cele mai relaxate momente.

camere, camere foto, camere foto compacte, pictorial, pictorial camere foto compacte, plaja, vacanta, litoral, BenQ T1260, Canon Ixus 130, Nikon Coolpix S8000, Panasonic Lumix FX66, Samsung ST100 Pink, Sony TX-5

O camera compacta, fie ca este o BenQ T1260, Canon Ixus 130, Nikon Coolpix S8000, Panasonic Lumix FX66, Samsung ST100 Pink sau o Sony TX-5, poate deveni extrem de sexy daca stii cum sa o „porti”. Iar in mainile potrivite, o astfel de camera poate deveni instrumentul perfect pentru orice strategie de… imagine.

***

Carmen Ungureanu este pasionata de calatorii si de design vestimentar, premisele perfecte pentru acest pictorial. Absolventa a unei facultati de management din Bucuresti, Carmen a stiut sa-si administreze foarte bine si cariera in modelling, lucrand cu toti designerii de top din Romania, intre care Irina Shrotter, Mihai Albu, Razvan Ciobanu, Catalin Botezatu si multi altii. Cariera lui Carmen are, cum este si normal, si o dimensiune internationala, ea lucrand deja cu designeri precum Ermanno Scervino, Gigliotti sau Michelle Windevser, in proiecte de talia campaniei Prada pentru Mengotti.

 

Model: Carmen Ungureanu (MRA Models)

Foto: 4Dstudio pentru Playtech.ro

Vestimentatia: Formfit

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI