Ce se mai aude prin piață?

Ce se mai aude prin piață?

Începutul de săptămână pare să stea sub semnul tehnologiilor audio, cu lansări din partea Sony și Genius, motiv pentru care vă propun să aflați ce se mai… aude (literalmente) prin piață.

Sony vine cu trei noi modele de căști audio, acoperind cam toate tipurile de design, deschis, închis și intra-auriculare.

Sony MDR-570

MDR-570 promovează un stil urban modern, cu un aspect elegant și ușor este evidențiat de bandă pentru cap foarte subțire și de pavilioanele moi din uretan, pentru confort de utilizare sporit. Utilizatorul se va putea bucura de o calitate extraordinară a sunetului, mulțumită frecvenței de răspuns extinse, cu difuzor din neodim de 30mm, ce poate face față unei puteri generoase de 1000mW. Finisajele design-ului inteligent, de tip închis, includ un dispozitiv de ajustare a cablului și căști ce se pliază, pentru un transport mai facil. Mini conectorul stereo aurit adaugă o notă elegantă, luxuriantă, noului model. Căștile MDR-570 sunt disponibile într-o varietate de cinci culori pentru a se potrivi stilului personal al fiecărui utilizator: negru, portocaliu, verde, maro și albastru indigo.

Sony MDR-370

Pentru tinerii iubitori de muzică Sony propune modelul de căști de tip deschis MDR-370, care oferă o calitate a sunetului excelentă, plus un design amuzant, care captează priviri. MDR-370 au și ele pavilioane din uretan, care reduc presiunea, pentru un confort sporit, plus o bandă pentru cap subțire, ajustabilă, potrivită perfect pentru fanii tineri ai muzicii. Sunetul extraordinar este asigurat de un magnet de neodim de 30mm, capabil să facă față unei puteri de 1000mW, pentru o reproducere fidelă, fără distorsiuni, a colecției MP3. Cântărind numai 52g, modelul MDR-370 este disponibil în patru variante de culori: roz, albastru, verde și alb. Modelul dispune și de un dispozitiv de ajustare a cablului.

Sony EX77Sony MDR-57LP

Noile modele de căști intra-auriculare MDR-EX77LP creează o experiență de audiție perfectă. Utilizarea acestora este mai confortabilă și mai sigură ca niciodată: cu o structură schimbată și pavilioane din silicon, căștile, MDR-EX77LP se potrivesc natural conturului urechii, reducând și pierderea sunetului. Un difuzor de neodim de 9mm, de înaltă sensibilitate, asigură o calitate superioară a sunetului, cu o frecvență de răspuns extinsă. Dispozitivul de ajustare a cablului ține lucrurile la locul lor: există, de asemenea, un toc pentru protejarea căștilor în timpul călătoriilor. Modelul MDR-EX77LP este disponibil pe culoarea negru sau alb. Disponibil în cinci culori – negru, alb, albastru, violet, roz – modelul MDR-EX57LP oferă același confort și sunet spectaculos.

Genius SP-i160SP-i160 WH-7

Genius ne oferă o mini boxă portabilă cu o claritate și o intensitate a sunetului de necrezut pentru o boxă cu dimensiuni atât de reduse. SP i160 surprinde printr-un design inovativ și compact și poate fi conectată la laptop, netbook, iPod, MP3/MP4 player și la CD playere care au o mufă audio de 3,5 mm. În plus, boxa are un mini adaptor care permite conectarea și la alte dispozitive audio, cu mufă de 2,5 mm. Bateria încorporată durează până la 8 ore și poate fi încărcată prin simpla conectare la un port USB de la PC sau notebook. Volumul este ajustabil, așa că poți fi sigur că nu-ți vei deranja vecinii! De asemenea, cele două leduri, albastru și roșu, îți indică dacă boxa funcționează sau dacă bateria este încărcată. Structura boxei SP i160 face ca sunetul să fie mai puternic decât cel al boxelor de notebook, astfel că, de fapt, sunetul tare (89 db) se aude din boxe mici!

Genius GHP-04DJ

Melomanii au și o ofertă din zona profesională, căștile Hi-Fi Genius GHP-04DJ, ce redau sunetul cu o claritate și o acuratețe superioare, în care puterea și profunzimea basului îi va impresiona pe toți pasionații de muzică. Pentru flexibilitate și libertate de mișcare, cablul OFC (Oxygen Free Copper), cu o lungime de 2,7 m și adaptor de 3,5mm și 6,3mm, placat cu aur, permite conectarea la sistemul home entertainment sau la orice alt aparat audio. Difuzoarele de mari dimensiuni ale căștilor GHP-04DJ au pernuțe din piele, și pot fi ajustate până la 90 de grade pentru a se mula perfect, indiferent de forma feței. În plus, banda pentru cap este și ea ajustabilă și căptușită cu piele.

Cam asta ar fi recolta începutului de săptămână. Să auzim numai de bine!