Casti noi pentru iPod, de la Klipsch

, 06 Sep, 12:21

Klipsch a profitat de lansarea noilor iPod-uri si a lansat trei seturi de casti compatibile: Image One, Image S5i Rugged si Image S3.

Castile Image One, concepute sa acopere urechile, sunt compatibile cu toate dispozitivele Apple pe baza de iOS, dispunand inclusiv de telecomanda. Vor putea fi achizitionate din noiembrie, pentru 150$.

Image S5i Rugged sunt recomandate pentru folosirea in exterior, castile fiind concepute sa se introduca in canalul auditiv. Iar telecomanda inclusa are butoane de dimensiuni mari, ce pot fi apasate cu usurinta chiar si cand utilizatorul poarta manusi. Pentru achizitionare se vor scoate din buzunar 130$, incepand cu luna noiembrie.

Din octombrie, Klipsch va pune in vanzare castile Image S3 (entry-level earbuds). Pretul de doar 50$ se datoreaza in principal lipsei telecomenzii. Speram doar ca pentru un cost redus nu s-au facut si compromisuri legate de calitatea redarii audio.

[galleria]


Sursa: iPodnn

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail