Casti Logitech compatibile cu Super Wideband Audio

Casti Logitech compatibile cu Super Wideband Audio

Logitech, Logitech audio, Logitech casti, Skype, Logitech USB H530, Logitech H555 pentru laptop, super wideband audio, Logitech sunet digitalCele mai noi casti lansate de Logitech includ suport nativ pentru Super Wideband Audio, o tehnologie dezvoltata de Skype pentru redarea vocii in tonuri cat mai naturale si reale prin transmiterea sunetului pe frecvente mari. Cu o pereche de Logitech USB H530 sau Logitech H555 pentru laptop, sunetele sunt redate atat de clar incat vei avea impresia ca esti in aceasi incapere cu cei pe care i-ai sunat. Castile H555 pentru laptop se strang usor astfel incat sa incapa perfect in husa inclusa. Castile USB H530 includ drivere tunate cu laser pentru o calitate audio exceptionala. Ambele modele sunt compatibile cu Logitech Vid HD, Skype 4.0 for Windows și variantele ulterioare, si Skype 2.8 pentru Mac.

Un bonus al tehnologiei Super Wideband Audio este acela ca foloseste mai putina banda de frecventa si se poate regla in timp real, atunci cand se intensifica traficul pe Internet.

Logitech, Logitech audio, Logitech casti, Skype, Logitech USB H530, Logitech H555 pentru laptop, super wideband audio, Logitech sunet digitalLogitech USB H530

Castile Logitech USB H530 inlesnesc receptarea detaliilor. Driverele tunate cu laser si conexiunea USB digitala ofera sunete clare pentru apelurile vocale si video, muzica, filme sau jocuri. Butoanele de control de pe casca permit optimizarea sunetului fie ca vorbesti, asculti muzica sau te joci. Pentru un confort sporit, atat lamela de fixare a castilor, cat si castile propriu-zise sunt captusite cu burete.

Logitech, Logitech audio, Logitech casti, Skype, Logitech USB H530, Logitech H555 pentru laptop, super wideband audio, Logitech sunet digitalLogitech Laptop Headset H555

Castile Logitech H555 pentru laptop ofera sunet digital chiar si atunci cand esti in miscare. Design-ul lamelei cu casti ajustabile se muleaza confortabil pe cap. O conexiune USB este utila pentru a te bucura de sunet digital stereo, perfect pentru apelurile prin Internet, muzica, filme sau jocuri.

Ambele seturi de casti au incorporate un microfon ce reduce zgomotul de fundal. Microfonul poate fi dat la o parte atunci cand nu este folosit.

Castile Logitech H555 pentru laptop vor avea un pret recomandat de 59,99 Euro, iarLogitech USB H530 vor avea un pret recomandat de €49.99, ambele modele fiind disponibile incepand cu luna aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: