Cartile Kindle, pe telefoanele cu Android

, 29 Iun, 15:03

Daca aveti un telefon mobil de ultima generatie cu sistem de operare Android (cel putin versiunea 1.6) pe care il folositi des pentru a citi carti in format electronic, atunci stirea urmatoarea s-ar putea sa va bucure: Amazon a lansat aplicatia Kindle pentru Android, disponibila deja in Android Market, inclusiv pentru Romania.

Aplicatia e-reader este perfect compatibila cu ecranele tactile, oferind si functionalitati precum sincronizarea descarcarilor, vizualizare documente, reglarea dimensiunii textului si suport pentru fotografii color. Contrar asteptarilor initiale, utilizatorii vor trebui sa se foloseasca de web browser pentru a cumpara carti, neexistand posibilitatea achizitionarii direct din aplicatie.

In prezent, Kindle ofera la comercializare peste 620.000 de titluri. Totusi, pentru cumparatorilor din afara Statelor Unite Amazon le atrage atentia ca disponibilitatea poate varia. Pret mediu al titlurilor este de 10$ per bucata.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

10$ pe carte! chilipir curat! Mai ales ca nu tai copaci, nu tii rafturi ocupate pana apare cumparatorul, la un delete nu-ti pui problema reciclarii hartiei, iar transportul pana acasa la tine nu creeaza nici un spor de incarcare a internetului cum ar incarca sistemele de transport (rutier, maritim etc) o carte de hartie. Deci 10$ pentru?

Acesta este viitorul klauss , buna observatie 😉

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail