Breloc de 32 de GB. Verbatim prestează!

Breloc de 32 de GB. Verbatim prestează!

[galleria]

Cam cât de util poate fi un breloc? Ai putea folosi o mini-lanternă pe post de breloc, un briceag mic sau poate un deschizător de sticle de bere. Toate foarte folositoare, dar parcă nu se compară cu un stick USB, mai ales dacă îți pune la dispoziție 32 GB. Verbatim te va tenta cu siguranță prin noile Micro USB-uri colorate și foarte „încăpătoare”.

Deși au doar 3 cm în lungime și nu sunt mai groase decât o monedă, capacitățile de stocare ale acestor stickuri de memorie variază de la un minimum de 2 GB până la cel mai generos, de 32 GB. Culorile în care vor fi disponibile aceste stick-uri sunt la fel de variate, iar în funcție de culoare îți poti da seama și care poate fi capacitatea de stocare. Astfel, mai modestele suporturi de memorie cu capacitate de 4 GB vor fi disponibile în nuanțele „Sun kissed Yellow”, „Eucalyptus Green”, „Hot Pink”, „Caribbean Blue” și „Volcanic Orange”. Flash-ul de memorie negru va fi disponibil în variante de 2 GB, 4 GB, 8 GB, 16 GB și 32 GB.

“Drive-ul Micro USB poate fi legat cu ușurință de un telefon mobil sau de cheile utilizatorului folosind șnurul inclus în pachet. Datorită acestui aspect, micul dispozitiv cu o capacitate mare de stocare a devenit un companion în toate călătoriile mele, fără să mă îngrijorez că l-aș putea pierde sau defecta”, declară Hans Christoph Kaiser, Business Development Manager Flash & USB Memory Verbatim EUMEA.

Toate modelele Verbatim Micro USB sunt compatibile cu sistemele de operare Windows (inclusiv Windows 7), Mac și Linux, oferind astfel compatibilitate între platforme și posibilitatea de a transfera astfel date între mai multe sisteme.

Etichete: