BenQ lansează primul său monitor de 27 inch

BenQ lansează primul său monitor de 27 inch

M2700HD1024

BenQ se lansează în zona monitoarelor de mari dimensiuni cu un prim model de 27 inch, M2700HD. Noul produs, proaspăt lansat și la nivel mondial, vine cu un format 16:9 de tip wide și include tehnologia Senseye Human Vision. M2700HD este gândit ca un adevărat centru media, incluzând o nouă tehnologie denumită Embracing Sound, introdusă pentru a reda fidel senzația audio oferită de fișierele de sunet high-definition.

Pe lângă contrastul de 50.000:1 DCR, noul model de display are o luminozitate de 400cd/mp şi dispune de 13 conectori dintre care 2 conectori HDMI 1.3, ce permit echipamentului să se conecteze la o mulțime de alte device-uri, de tipul set-top-box-urilor, consolelor de jocuri, și playerelor Blu-ray. Practic, numărul mare de conectori și varietatea acestora acoperă în întregime orice echipament care ar putea fi conectat la un monitor (D-sub, DVI-D, 2xHDMI 1.3, Căști audio, S/PDIF, LineIn/LineOut, S-video, Composite, Video Componet, Audio1, Audio2, 2xUSB). Selecția intrărilor și setările monitorului se pot face foarte ușor din meniul monitorului, dar și printr-o telecomandă ergonomică. De asemenea, pentru a asigura un sunet excelent, monitorul include 4 difuzoare de 2.5W bazate pe noua tehnologie Embracing Sound.

Tehnologia Senseye Human Vision încorporată în acest echipament optimizează calitatea imaginii prin intermediul a șase tehnici de calibrare, care acoperă luminozitatea, raportul contrastului dinamic, nuanțele, saturația, reducerea zgomotului 3D și claritatea. Mai mult decât atât, funcția Senseye 3 pentru îmbunătățirea imaginii digitale calibrează culorile specifice tuturor scenariilor aferente muncii de birou sau zonei multimedia, cu ajutorul celor 6 moduri de vizualizare presetate: standard (ideal pentru folosirea sa la birou și accesarea internetului), pentru filme (pentru momentele în care monitorul este conectat la DVD sau TV), pentru jocuri, pentru fotografii, sRGB (pentru a acoperi o consistență a culorilor de 100%, pentru toate echipamentele sRGB) și Eco (pentru a economisi energia electrica).

M2700HD permite, prin dimensiunile sale, lucrul facil în mai multe ferestre deschise în același timp, fapt care crește productivitatea muncii. M2700HD este disponibil de la începutul lunii martie, la un preț de 1699 RON.

Etichete: