Battlefield Party powered by Playtech.ro

Battlefield Party powered by Playtech.ro

După cum ştiţi sau aţi auzit deja, vineri, 5 martie, distracţia a fost la ea acasă în R2 din Regie, unde a avut loc o megapetrecerea organizată de Playtech.ro.

Pentru cei care au fost prezenţi, haideţi să rememorăm împreună ce a fost şi să vedem şi pozele şi filmuleţele mult aşteptate. Pentru cei care nu au reuşit să ajungă iată cam ce aţi pierdut…

Battlefield Party a fost un eveniment în stil army la care au participat cu mic cu mare o mulţime de prieteni, care mai de care mai echipaţi şi maiAndrei Poncea IMG_9921hotărâţi să se distreze până în zori.

Aşa cum am şi promis, pe parcursul serii au avut loc o mulţime de concursuri şi tombole cu premii substanţiale oferite de partenerii noştri.

Seara a debutat cu un campionat de gaming, în care opt maeştri ai Xbox-ului s-au confruntat pentru prima oară în România jucând Battlefield Bad Company 2, titlu care a fost lansat chiar în ziua de 5 martie.

După două ore de lupte crâncene, am ales şi câştigătorii, Marius Brumă şi Andrei Poncea, care au plecat acasă cu câte un joc nou nouţ, oferit de sponsorul Gameshop.ro. Câştigătorii şi-au ales singuri platforma pe care să joace în continuare, aşa încât, potrivit dorinţei lor, titlul Battlefield Bad Company 2 pentru Xbox 360 le-a aparţinut.

Iar apoi… a început Skandenberg şi petrecerea efectivă, la platane cu Dj Raul, care a încins atmosfera cu muzică bună de aproape că am rupt scena clubului, la cât am dansat cu toţi „camarazii” şi „ortacii” prezenţi la apel…

Cei mai neînfricaţi dintre cei prezenţi şi-au încordat muşchii şi uite aşa am avut parte şi de o frumuseţe de campionat de skandenberg ce l-ar fi făcut invidios chiar şi pe Oncescu…

După ce ne-am mai tras sufletul şi am inventariat „pagubele” – vreo două mese „îndoite” de muşchii camarazilor, ne-am pus iarăşi pe dans. Şi săAnimatoare te ţii, frate, că de data asta nu era să rupem doar scena, ci şi cuburile… bineînţeles ajutaţi de frumoasele animatoare din R2, care nu doar că au dat tonul  distracţiei, dar ne-au încântat cu mişcările lor demne de „tactică militară”…

Băieţii de la Gun Shop au avut un loc aparte. Cum unde? În mijlocul petrecerii, bineînţeles! Cine a fost, poate depune mărturie ca au fost nişte parteneri de nădejde. Au venit un batalion întreg echipaţi din cap până-n picioare Baietii de la gunshopcu arme, muniţii, costume şi mai ales premii (voucher-e Air-Soft).

La tombolele organizate pe parcursul serii au participat toţi cei înscrişi pe site, iar norocoşii au plecat acasă cu câte un voucher Airsoft valabil pentru trei persoane. Iată lista celor şapte „ortaci” care vor învăţa să mânuiască armele direct în poligon: Androne Dragoş, Cioc Răzvan, Conu Alexandra, Creangă Roxana, Nicolae Radu, Popescu Ionuţ-Ciprian, Teacu George.

Alte trei persoane (Badea Florin, Bulei Ionuţ, Râşnoveanu Georgiana) au câştigat voucher-e Air-Soft, dar nu au fost prezenţi la apel. Îi mai aşteptăm zece zile pentru revendicarea premiului.

Dans si atmosfera

În jurul orei 1.00 a venit şi momentul mult aşteptat de către toţi: marea extragere pentru un Xbox 360 Elite şi un joc Battlefield Bad Company 2 oferite de Gameshop.ro. Brusc, toată lumea avea ochii670295_40323687 aţintiţi pe urna din care urma să iasă prea fericitul câştigător… nerăbdarea şi încordarea camarazilor semănau cu o scenă de luptă din teatrele de operaţiuni. Într-un final s-a auzit şi numele: Corina Palaghia, o tânără de 20 de ani, pasionată de jocuri, care a învăţat şi o lecţie importantă: întotdeauna să îţi iei actele de identitate. Dincolo de faptul că este obligatoriu, poate fi şi folositor…

Noaptea a continuat cu dans şi distracţie cât cuprinde, iar Dj Raul a scos fum din platane şi  microfoane.

Pentru cei care au ratat seara, putem să scriem o reţetă: se iau o mulţime de oameni cu voie bună şi chef de distracţie, fete frumoase, jocuri şi console de ultimul răcnet. Se amestecă bine într-un club (R2), cu măiestria lui DJ Raul, se condimentează cu premii, concursuri şi tombole cât mai multe (după gustul Playtech.ro) şi apoi se lasă la dospit până dimineaţa… Rezultatul: MEGAPETRECERE… În cazul în care nu vă descurcaţi cu reţeta, vă aşteptăm la următorul eveniment Playtech.ro pentru a vedea live cum se „coace” o petrecere adevărată.

Între timp, să ne delectăm cu pozele de la party-ul de vineri.

Mulţumim sponsorilor GameShop.ro, EA Games, partenerilor ESL şi Gun Shop şi partenerilor media Music Chat, Radio 3Net, Şapte Seri, Port.ro, Metropotam, Stud Life, SoFresh.ro, PR Wave, AnyPlace.ro, MyVideo.ro, AC League, ACL Games TV, Syscom Digital, Zile şi Nopţi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: