Battlefield: Bad Company 2: Party time!

Battlefield: Bad Company 2: Party time!

BBC2 pcCu ocazia lansării jocului Battlefield: Bad Compay 2 în România, Playtech.ro s-a întâlnit cu fanii seriei, cu pasionați ai jocurilor video și nu numai la petrecerea Battlefield, pe care a organizat-o vineri seară în clubul R2 (Regie).

Electronic Arts a anunțat că Battlefield: Bad Company 2 este de acum disponibil în magazinele din întreaga lume. BBC2 a fost primit cu entuziasm, pentru luptele sale intense în modul first person, mediile destructibile spectaculoase și experiența multiplayer impecabilă, susținută de serverele dedicate. Battlefield: Bad Company 2 a acumulat un punctaj mediu de 94 pe Metacritic.com, inclusiv calificative perfecte din partea multor publicații de profil. Campania single-player impresionantă, bazată pe echipă, completează acțiunea viguroasă Battlefield din multiplayer, despre care Game Informer spune, “face concurență serioasă jocului Modern Warfare pentru cel mai bun multiplayer.”

“Fanii seriei vor fi încântați să se întoarcă pe câmpul de luptă, acum cu peisaje uluitoare, vehicule de luptă superioare și medii destructibile în totalitate. Suntem încântați să atragem noi jucători din rândul fanilor FPS și Action, care vor găsi jocul spontan și revigorant,” afirma Patrick Bach, Senior Producer al Battlefield: Bad Company 2.

Definit prin niveluri ale intensității mai ridicate ale vehiculelor de război, ale distrugerii, o varietate mai mare a armelor și peisaje ale câmpurilor de luptă mai vaste, Battlefield: Bad Company 2 promite să fie unul dintre cele mai bune jocuri online FPS din 2010. Serverele dedicate, care permit utilizarea online cu ușurință și fără probleme, îl fac să iasă în evidență în fata concurenței. Versiunea pentru PC a Battlefield: Bad Company 2 este primul titlu din franciza Battlefield pregătit pentru 3-D, jucându-se în DirectX 11 și suportând monitoare multiple pentru PC-uri echipate corespunzător.

Battlefield: Bad Company 2 este disponibil din 3 martie în America de Nord și de astăzi în întreaga Europa pentru platformele Xbox 360, PlayStation3 și PC.

[galleria gid=”BFBC2″]

Citește și: