Battlefield: Bad Company 2, un nou shooter WWII

Battlefield: Bad Company 2, un nou shooter WWII

Bad Company 2_1Battlefield: Bad Company 2, jocul celor de la EA, este un nou first-person shooter care se bazează pe atractivitatea genului WWII (World War II – Al Doilea Război Mondial). În modul single player, jucătorul controlează un soldat într-o misiune de a opri teroriști, pe o insulă japoneză, în timpul celui de-al doilea război mondial, după care se trezește în prezent, prin junglă, deșert sau terenuri sub zăpada. Scenele de luptă sunt animate prin explozii și focuri de armă realiste, țipete de durere, sânge care țâșnește din rănile personajelor.

În mod multiplayer, jucătorii se aliază în echipe de luptă („Conquest”, „Rush”, „Squad Rush” și „Squad Death Match”). Sarcinile lor sunt în principal determinate, precum capturarea steagului sau distrugerea/apărarea unei zone.

Din punctul de vedere al armamentului, jocul pune la dispoziția jucătorilor arme automate, puști, lansatoare de grenade și rachete pentru distrugerea inamicului pe câmpul de luptă.

Bad Company 2_2

Jocul este destinat persoanelor majore, interdicția pentru minori fiind bazată pe violentă și sânge, dar și pe limbajul colorat al personajelor, care folosesc cu lejeritate cuvinte precum „f**k,” „sh*t,” și „a*shole”.


Sursa: ESRB