Backup rapid pe un drive extern

Backup rapid pe un drive extern

back4sure

Probabil că ar trebui să existe o lege a lui Murphy care să stipuleze clar că de backup nu ai nevoie decât atunci când ai uitat să-l faci. Dacă de backup-urile mari, ale întregului sistem, se ocupă de regulă softurile incluse în sistemul de operare sau softuri cu care poți captura imagini ale drive-urilor, cele mărunte, spre exemplu salvarea de siguranță a fișierelor proiectului la care lucrezi pe un memory stick, pot fi executate și cu mici utilitare, între care programul gratuit Back4Sure face o frumoasa figură. Simplu, dar puternic, programul poate efectua rapid și incremental backup-uri ale fișierelor tale importante, către orice drive extern.

Nu descoperim America aici, dar lui Back4Sure nu prea îi pasă dacă faci backup la patru sau la 4.000 de fișiere. Le organizează rapid și le trimite oriunde îi ceri. Aplicația compresează automat fișierele în format Zip sau 7Zip pentru a economisi spațiul, ceea ce este foarte util dacă salvezi pe un memory stick. Una dintre cele mai cool caracteristici este aceea că îl poți seta pe Back4Sure să lucreze cu un anumit drive extern (fie el memory stick sau hard extern) după numele drive-ului, așa că va ține minte setările, indiferent ce literă va aloca sistemul de operare drive-ului extern la conectare. Știe, de asemenea, să facă backup-uri incrementale, deci după primul următoarele se vor desfășura relativ mai repede.

Fișierele se pot seta foarte intuitiv folosind arborele din partea stângă și poți stabili filtre pentru a include sau exclude anumite fișiere. În plus, cu caracteristica cleanup poți determina acele fișiere orfane, care nu mai au fișiere sursă corespondente așa că le poți șterge rapid.

Back4Sure lucrează exclusiv sub Windows și chiar dacă nu este nici pe departe singura opțiune, este una foarte ușor de folosit. Dacă ai o soluție mai bună, n-o ține numai pentru tine, spune-ne și nouă!

Descarcă Back4sure de pe PlayTech

Sursa: Lifehacker

Etichete: