Avast 5

, 21 Ian, 14:52

Noua versiune a popularului antivirus Avast, vine cu o mulțime de îmbunătățiri față de versiunile precedente. Designul atractiv și funcționalitatea sporită îl fac pe Avast 5 un candidat serios la titlul de „noul tău antivirus” (asta dacă nu erai deja utilizator).

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Cam scurt materialul, insa avand in vedere faptul ca, cel putin pe mine, lansarea avast 5 m-a luat prin surprindere as zice ca si eu am ramas pe moment fara cuvinte. Un lucru demn de apreciat este simplificarea formalitatilor de inregistrare a utilizatorilor pentru vesiunea Home: pur si simplu introduci numele, e-mail-ul si e activat. Designul il gasesc destul de placut si simplu… ca de! acuma hai sa o spunem… tot mai multi dezvoltatori au in vedere conceptul „user friendly” ajuns printr-o tentativa enervanta de transformare via Windows Vista in K.I.S.S. – „keap it stupid simple”. Eu unul recomand cu caldura Avast.

Aici este articolul complet:
http://playtech.ro/avast-5-si-a-gasit-un-loc-pe-catwalk/

Din locatia asta se descarca doar, poti da click pe tag si ai sa vezi toate articolele cu avast.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail