AV receiver Pioneer compatibil cu produsele Apple

AV receiver Pioneer compatibil cu produsele Apple

pioneervsx-1020-k

Pioneer lansează trei noi modele de receiver AV cu 7.1 canale: VSX-920-K, VSX-1020-K şi VSX-1120-K. Ce e diferit faţă de celelalte produse de pe piaţă este faptul că acestea au fost create special pentru a fi compatibile cu iPhone-ul şi iPod-urile.

Noile modele au cel puţin un port USB care permite atât încărcarea dispozitivelor Apple menţionate, cât şi redarea conţinutului media al acestora. 1020-K şi 1120-K sunt compatibile şi cu aplicaţia gratuită iControlAV, prin intermediul căreia pot fi controlate produsele de tip AV receiver.

Pentru 99$ în plus, se poate opta şi pentru un receptor Bluetooth, care permite redare stereo de la dispozitivele conectate de tip A2DP, precum iPhone, iPod Touch de a doua şi a treia generaţie, precum şi cele mai recente telefoane mobile scoase pe piaţă.

Pentru îndeplinirea rolurilor tradiţionale de AV receiver, cele trei produse au intrări HDMI 1.4 3D, au suport Dolby Pro Logic Iiz, pentru virtual surround şi real surround, şi includ Dolby True HD şi DTS HD Master Audio.

Modelul 920-K are un preţ de pornire de 400$ şi suportă 110W pe canal, punând la dispoziţia posesorilor şi patru intrări HDMI, precum şi procesorul de imagine Anchor Bay. Modelul 1020-K costă 550$, având în plus faţă de 920-K un display pentru prezentarea albumelor redate, precum şi două porturi HDMI, corecţie pentru fişierele audio, sicronizare a semnalului pe două canale. Cel mai performant produs, 1120-K, are un preţ de pornire de 750$ şi adaugă 10W pe canal, un procesor de imagine Marvell, sincronizare multi-channel şi port RS-232.

În mai apar primele două variante, urmând ca 1120-K să iasă pe piaţă cu o luna mai târziu.


Sursa: Ipodnn

Etichete: