29 mai 2010 | 11:19

Asus Romania a prezentat N73Jn

ACTUALITATE
Asus Romania a prezentat N73Jn

Asus N

Asus a prezentat zilele acestea, intr-un cadru mai putin formal, laptopul multimedia N73Jn, cu display de 17 inch (43 cm) si accent puternic asupra componentei audio. ”Am observat ca producatorii de laptopuri nu acordau importanta elementelor audio, iar consumatorii s-au obisnuit cu ideea ca un laptop inseamna un compromis la nivelul sunetului”, au spus oficialii Asus. Iar seria N are chiar scopul de a imbunatati experienta folosirii unui laptop prin indreptarea calitatii sunetului la un nivel apropiat celei obtinute prin sistemele audio dedicate.

Asus N73Jn are, intr-adevar, un sunet limpede si puternic, pe care in mod obisnuit nu l-ai recunoaste ca apartinand unui laptop. Seria N integreaza boxe Bang & Olufsen cu tehnologia SonicMaster, iar la modelul in dicutie capacitatea boxelor atinge 80cm cubi. Vor exista si modele de capacitate redusa, de 40 si 20cm cubi, pentru modele de 15, respectiv 14 inch.

La nivel tehnic, N73Jn integreaza procesoare Intel Core i3/i5, tehnologia Nvidia Optimus – GeForce GT 335M cu 1GB DDR3, porturi USB 3.0, HDMI, iar bateria cu sase celule va asigura o autonomie de peste patru ore in conditii de utilizare normala.

N73Jn este asteptat in Romania din luna august si va avea un pret cu pornire de la 3.500 lei.

Update

Specificatii ASUS N73:

– ecran panoramic cu diagonala de 17.3”

– chip grafic Nvidia GF 335 cu suport Optimus

– procesoare din seriile Intel Core i3, i5 si i7

– interfata USB 3.0 [review]

– Bluetooth 3.0 (optional)

– unitate optica Blu-Ray Combo

– cititor 8 in 1 pentru cardurile flash

– suport pentru doua hard disk-uri

– port dual e-SATA/USB

– conexiuni integrate Wireless N si Gigabit pe fir

– Microsoft Windows 7 preinstalat, oferind si facilitatea Express Gate 2.0 pentru pornirea in doar cateva secunde pe un sistem de operare secundar integrat

– camera web cu senzor de 2 megapixeli si un filtru pentru intimitate