Apple pregăteşte lansarea tabletei-minune?

Apple pregăteşte lansarea tabletei-minune?

Apple

Apple se pregătește să scoată în lumina reflectoarelor un nou produs, probabil nimic altceva decât mult-așteptatul computer de mărimea unei tablete. Cel puțin așa sunt de părere jurnaliștii din întreaga lume.

Compania a trimis o serie de invitații în presă pentru ”a vedea ultima noastră creație”, care ar putea fi chiar cel mai așteptat produs Apple de la lansarea iPhone, în urmă cu trei ani. Într-o perioadă de înflorire a e-reader-elor, computerul tabletă de la Apple ar putea aduce surpriza culorii, sunt de părere jurnaliștii de la New York Times. Kindle și alte e-reader-e de top care folosesc tehnologia E -Ink sunt alb-negru.

Denumirea și funcționalitățile noii mașini nu sunt cunoscute, dar, ca de obicei, speculațiile și-au făcut loc. Puse una peste alta, părerea general exprimată a indicat o tabletă cu ecran mare, de aproximativ 10 inch (25 cm), care, spre deosebire de computerele Mac, rulează același sistem de operare ca iPhone şi iPod. Asta ar însemna că tableta va putea suporta multe dintre cele peste 100.000 de aplicații concepute pentru gadget-uri de mici dimensiuni. În plus, evident, nu ar putea lipsi componenta touchscreen.

Tu ce te aștepți să vezi de la Steve Jobs et Co. în legătură cu acest computer tabletă?


Sursa: Nytimes

Etichete: