Apple are noi iPod-uri touch, nano si shuffle

, 02 Sep, 11:20

Apple a lansat a patra generatie de iPod touch, ceva mai subtire, dar si o serie noua de iPod nano si shuffle.

Noul iPod touch a fost dotat cu aceeasi tehnologie retina display ca iPhone 4, IPS, rezolutie de 960×640 si adancime de culoare 24-bit. In interior are procesor A4 si giroscop si include optiunea FaceTime pentru chat intre iPod si iPhone.

[galleria gid=”t”]

Preturile noilor iPod touch sunt de 229 dolari pentru variantele de 8GB si 32GB si de 399 dolari pentru cea de 64GB, iar livrarea va incepe de saptamana viitoare.

In ceea ce priveste noul iPod nano, schimbarile sunt radicale. Are acum un touchscreen patrat bazat pe iOS si are optiuni multiple: comanda VoiceOver, radio FM radio, suport Nike+ si pedometru. Bateria dureaza pana la 24 de ore de functionare.

[galleria gid=”n”]

Pretul noului iPod Nano, disponibil in sapte culori, difera si el in functie de capacitate: 149 de dolari pentru varianta de 8GB si 179 dolari pentru cea de 16GB.

Noul iPod shuffle, cu rotita, are de asemenea comanda VoiceOver, iar bateria dureaza pana la 15 ore. Pretul este de 49 de dolari pentru o capacitate de 2GB, iar oferta cromatica include cinci optiuni.

[galleria gid=”s”]

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail