03 iun. 2010 | 22:06

Adnoteaza rapid orice PDF!

ACTUALITATE
Adnoteaza rapid orice PDF!

PDF, documente PDF, editare documente PDF, editare PDF, adnotare PDF, conversie PDF, Nitro PDF Reader, Nitro PDF Reader editare, Nitro PDF Reader adnotare, Nitro PDF Reader conversie

Cat de des vi se intampla sa dati peste un PDF pe care aveti nevoie nu doar sa-l cititi ci si sa-l adnotati? Sau sa extrageti usor informatii sau poze din respectivul document? Sau chiar sa transformati un document obisnuit intr-un PDF, fara batai de cap si drivere de imprimata? Nitro PDF Reader stie sa faca toate astea si este un download gratuit.

Sigur, viewere de PDF exista destule si chiar si Adobe Reader este un instrument rapid si usor de folosit, daca tot ce-ti trebuie este sa vizualizezi un document PDF. Dar daca respectivul document se intampla sa fie unul de lucru, care trebuie adnotat la greu, vei aprecia cu siguranta modul in care Nitro stie sa faca asta. Conversiile de tip Word-to-PDF sau de la alte tipuri de documente se fac foarte OK, fara sa rezulte multe artefacte vizibile. E drept ca in termeni de viteza nu este cel rapid viewer din parcare (cel putin nu pe sistemul meu), dar pot face atat de multe lucruri in plus cu el, fata de un simplu viewer, incat si-a castigat foarte rapid un loc la mine in Program Files (vezi filmuletul de mai jos).

In plus, este si foarte usor de folosit, gratie interfetei ribbon cu care probabil ca te-ai obisnuit deja de la noul Office, asa ca te vei descurca foarte usor cu el, fara a te pierde prin meniuri. Una peste alta, merita incercat, fie si numai pentru ca arata mult mai bine decat alte viewere. Iar daca vreodata va trebui sa completezi un formular descarcat de pe web in format PDF, poti s-o faci direct si apoi sa-l printezi si semnezi, ceea ce e mare lucru daca tastatura cea de toate zilele ti-a afectat caligrafia, cum mi s-a intamplat mie.

Descarca Nitro PDF Reader de pe PlayTech sau de pe pagina producatorului