A picat netul? N-ai să vezi…

, 26 Mar, 18:03

Air3g

Toate bune și frumoase cu internetul la domiciliu, până îți pică. Și pentru că Murphy e în toate, pică exact atunci când ai mai mare nevoie de conexiunea la net, fie pentru distracție sub forma unui joc multiplayer, fie pentru lucruri mai serioase, cum ar fi lucrul de acasă. Atunci, între două înjurături, devii brusc conștient de necesitatea unei conexiuni de backup, iar 3G se potrivește ca o mănușă acestui rol. De unde și nevoia unui router multi-funcțional, care să suporte conexiuni 3G.

Air3G, produs de AirLive, unul dintre cele mai avansate branduri în industria de networking și telecomunicații, nu doar rezolvă problema, ci o face la modul cel mai simplu și economic cu putință. Air3G oferă o performanță wireless excelentă, grație unui radio Single Stream 11N cu o rază de acoperire de până la 500 de metri, cu care te-ai putea juca online de pe un laptop chiar de undeva din fundul grădinii. Dar, spre deosebire de majoritatea celorlalte routere 3G, care permit utilizatorilor să aleagă între WAN sau servicii 3G pe cale manuală, Air3G dispune de tehnologia Smart Backup, care comută automat pe conexiunea de backup, în momentul în care conexiunea primară pică. Și mai cool este că Smart Backup are abilitatea de a recupera conexiunea primară de îndată ce aceasta a fost restabilită, minimalizând astfel durata de folosire a conexiunii de backup și implicit costurile de conectare, toate aceste servicii rulând în fundal, așa încât s-ar putea să nici nu te prinzi că ți-a picat netul.

Air3G nu e primul router 3G de pe piață, dar a învățat ce anume ai nevoie de la un astfel de dispozitiv, implementând o soluție nu doar funcțională, dar și estetică, perfect integrabilă într-un ambient modern.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Am mai citit undeva recent despre acest echipament (in CHIP 2/2011), dar nici unul din autori nu a mentionat de unde poate fi achizitionat in Romania acest produs.

Ady, acest articol a aparut aici pe 26/3/2010… nu cred ca se stia prea mult cat va costa.
pretul se invarte pe la 70-80 eur http://bit.ly/hBinN5 ( sper sa te ajute )

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail