A expirat antivirusul? Un simplu SMS te depanează

A expirat antivirusul? Un simplu SMS te depanează

sms-BitDefenderProgramul lansat de BitDefender și Rentabiliweb prin care utilizatorii români pot cumpăra sau prelungi licențele BitDefender prin SMS este disponibil acum și în rețeaua Cosmote. Pentru achiziționarea unei licente, utilizatorul trebuie să acceseze site-ul dedicat acestui serviciu și să trimită prin SMS cuvântul cheie „BitDefender” la numerele special indicate din dreptul fiecărui produs.

După trimiterea mesajului, acesta este procesat de către operatorul de telefonie mobilă din rețeaua de care aparține utilizatorul, acesta fiind taxat cu prețul licenței cumpărate. Dacă utilizatorul este abonat la un operator de telefonie mobilă, costul licenței îi va fi încărcat pe factura lunară de către operator, iar în cazul folosirii unei cartele preplatite, costul licenței antivirusului îi va fi automat scăzută din creditul disponibil.

Dacă nu ai încredere într-un antivirus gratuit, dar mai slab cotat decât un nume precum BitDefender, cu un simplu SMS, ai posibilitatea să îți protejezi complet sistemul prin modulele de antivirus, antiphishing, antispam sau antispyware oferite de soluțiile BitDefender destinate utilizatorilor de acasă. Perioada de valabilitate a licențelor este de trei luni, iar costul unei licențe prin SMS pornește de la 5 euro.