3M a creat monitorul care se conecteaza si se alimenteaza prin USB 3.0

, 11 Iun, 13:37

3m-first-usb-3-monitor
Pot fi sigura ca si voi aveti o mare problema cu cablurile pe sub birou si cu faptul ca niciodata nu aveti destule locuri libere in prelungitor pentru a mai introduce un cablu de alimentare. 3M vine in ajutorul nostru, punandu-ne la dispozitie un nou monitor care nu doar ca se conecteaza prin intermediul noii tehnologii USB 3.0, dar isi si ia curent prin intermediul ei. Deci, ai scapat de un cablu pe care sa il bagi in priza.

Consumul de energie este redus la jumatate, in comparatie cu un monitor standard, si, datorita faptului ca s-a renuntat la anumite componente interne, si pretul va fi mai mult decat accesibil.

Si cum trebui sa urmeaza si o parte nu prea placuta, utilizatorul va fi nevoit sa puna la dispozitia monitorului doua porturi USB 3.0. Si asta pentru ca un port USB 3.0 ofera 7W, iar monitorul are nevoie de 8W pentru a putea functiona. Pacat de dimensiunile modeste (diagonala de 18,5-inch) si de rezolutia de doar 1366×768.

Stim ca si compania DisplayLink lucreaza la niste monitoare care sa se concteze la unitate prin USB 3.0, dar nu cred ca le vor face sa se alimenteze in acelasi fel.

Porturile USB 3.0 ofera o lungime de banda de pana la 5Gbit, in comparatie cu 480Mbit prin intermediul USB 2.0.


Sursa: PoketLint

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail