04 ian. 2010 | 18:11

24 de porturi USB? Adjudecat!

ACTUALITATE
24 de porturi USB? Adjudecat!

24 port usb hubStick-uri de memorie, cameră foto, tastatură, mouse, eventual  controller-e de joc și câte și mai câte gadgeturi se conectează prin USB la computerul tău.  Și totuși, ce te faci când toate porturile USB ale sistemului sunt deja ocupate? Începi o formulă complicată de permutări și combinări de periferice și porturi, în speranța că nu deconectezi ceva esențial.

Soluția pentru simplificarea situației stă într-un hub USB, care în majoritatea cazurilor îți pune la dispoziție încă vreo 4-5 porturi gata să primească supradoza de periferice / gadgeturi / ce mai găsești prin bătătură. Iar pentru cei care nu se mulțumesc nici cu atât, un hub cu 24 de porturi ar trebui să fie suficient pentru orice situație imaginabilă. Și cu un mic efort de gândire, utilitatea lui Super USB 24-Port Hub devine logică în cazul copierii unei informații pe multe, foarte multe stick-uri de memorie (să zicem pentru pregătirea unui eveniment, a unei conferințe, a unui seminar).

Totuși, dacă te încumeți să conectezi simultan toate stick-urile menționate… s-ar putea să rămână sistemul de operare în pană de litere pe care să le atribuie fiecăruia. Iar, în plus, chiar și un sistem puternic ar putea avea ceva dificultăți să gestioneze un număr atât de mare de periferice conectate în același timp. Oricum, pentru cei curioși, dispozitivul costă 70$ și poate fi cumpărat și livrat în România.


Sursa: Wired