Vista Game Explorer așa cum ar fi trebuit să fie

, 20 Noi, 14:06

VGE1
VGE3

Windows Vista vine la pachet cu Game Explorer, pe care poate ca mulți dintre voi nu l-au prea folosit pentru același motiv ca și mine. E o opțiune drăguță, arată bine, dar face numai ce vrea ea, fiind extrem de puțin personalizabilă. Unele jocuri au Box Art, titluri corecte, datele apariției corecte și alte detalii, pe când la altele apare doar iconița executabilului și atât. Combinația dintre jocurile afișate corect și cele „forțate” arată groaznic, motiv pentru care mult timp am avut-o dezactivată din opțiunile meniului Start.

Vista Game Explorer Editor permite personalizarea facilă a Game Explorer.  Cu VGEE poți adăuga sau elimina jocuri din Game Explorer, poți modifica BoxArt, sau detaliile jocului. Trebuie să vă atenționez că, imediat după instalare, va rula un mic wizard care multe ori nu va descoperi nici un joc instalat pe sistem. Dacă realmente vrei să-i dai o șansă lui Game Explorer să devină ceea ce ar fi trebuit să fie de la bun început, aici vei găsi informații suplimentare despre această eroare, din păcate mult prea comună. De asemenea detalii privind funcționare programului poți obține citind acest tutorial.

Descarcă Vista Game Explorer Editor de pe PlayTech.

Surse: Tweaking with Vishal, Game Explorer Editor

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail