Subminarea Pandorei

Subminarea Pandorei

[galleria]

Ubisoft anunță lansarea oficială în România a jocului James Cameron’s Avatar: The Game. Evenimentul va avea loc pe 12 decembrie 2009 în magazinul Diverta Magheru din București.

Pentru a mulțumi atât gamerii, cât şi fanii filmului, James Cameron’s Avatar: The Game are o acțiune strâns legată de acțiunea originală a peliculei cu acelaşi nume, dar vine cu o poveste de sine stătătoare care se desfășoară cu doi ani înaintea evenimentelor din film. Ca jucător, intri în uniforma unui specialist de comunicații militare care se numără printre puținii norocoși care pot participa la programul Avatar, desfășurat pe planeta Pandora.

Sub atenta supraveghere a corporației RDA, care forează planeta străină în căutarea de minereuri extrem de rare, vei învăța să-ți controlezi propriul avatar, o creatură hibridă rezultată din combinarea ADN-ului uman cu ADN-ul speciei indigene. Odată cu descoperirea planetei, afli mai multe despre flora și fauna ei, despre indigenii Na’vi și despre bătălia acestora pentru a salva planeta de la distrugere.

Totuși jocul este ceva mai complex, Avatar: The Game oferind două fire epice alternative în care jucătorul se poate alia cu civilizația Na’vi pentru a-i ajuta în quest-ul lor disperat, sau poate sa ramână loial forțelor armate controlate de RDA.

Din data de 12 decembrie 2009, jocul va fi disponibil în România pe toate consolele și platformele: PC, PlayStation 3, PSP, Xbox 360, Nintendo Wii si Nintendo DS. În cadrul evenimentului de lansare vor fi prezentate toate aspectele jocului începând cu luptele desfășurate în peisaje SF și terminând cu enciclopedia din joc, care trece în revistă toate tehnologiile și creaturile care apar în James Cameron’s Avatar The Game.