Microsoft: „Halo:Reach va fi cel mai mare joc al anului 2010”

Microsoft:

Halo_Reach

Nici nu s-a încheiat bine anul 2009 și Microsoft deja vorbește despre anul viitor. Și încă despre un subiect care nu ne poate lăsa indiferenți: cel mai mare joc al anului viitor. Iar părerea exprimată de Aaron Greenberg, executivul Microsoft care se ocupă de Xbox, este că acest joc va fi Halo:Reach.

Anul viitor ne așteaptă o mulțime de titluri incitante: Final Fantasy XIII, God of War III, Gran Turismo 5, Mass Effect 2 și StarCraft II. „Sunt sigur că nimic nu se va putea compara ca dimensiuni”, spune Greenberg, într-un interviu acordat Gamasutra. „Halo:Reach va fi cel mai mare joc al anului 2010”.

Întrebat dacă nu cumva Gran Turismo 5 al lui Sony, care va fi lansat în Japonia în martie, va fi un rival serios, Greenberg a replicat: „Se lansează la anul? Am vazut ani de-a rândul mini-jocuri GT5, dar nu și jocul final. Abia au lansat versiunea PSP – poate la asta lucrau”. Desigur, Halo nu e singurul as din mâneca Sony, au insistat cei de la Gamasutra, întrebând dacă nu cumva titluri de talia God of War III sau MAG, care vor aparea la începutul anului viitor, vor afecta stategia Microsoft? Greenberg a respins ipoteza.

În 2010, spune el, „vom face bine trei lucruri. Unu: vom continua să oferim o valoare mai bună prin prețul hardware-ului. Vom continua să rămânem cu 100$ mai ieftini decât PS3. Doi: vom avea mai multe jocuri, mai multe titluri exclusive blockbuster, indiferent de gen. Trei: vom adăuga conținut de divertisment și rețele sociale”.

Sursa: Gamasutra via Kotaku

Etichete: