Lo-gi-tech will ROCK you!!

Lo-gi-tech will ROCK you!!

[galleria]

Știi să cânți la chitară? Automat vei fi catalogat drept cool, cel mai probabil rebel. Cum ai putea face saltul către un asa statut, dacă ești, de fapt un geek convins? Răspunsul stă în jocul Guitar Hero și în accesoriile potrivite pentru acesta. Logitech susține cauza Rock și anunță astăzi lansarea chitarei și a bateriei wireless pentru platforma PlayStation 3. Și nu te gândi că trebuie să te mulțumești cu nişte copii puțin credibile ale instrumentelor folosite de roackerii tăi preferați. Află că bateria wireless este licențiată de Activision Publishing și dispune de fețe de tobă premium. Chitară are griful din lemn de trandafir și freturi din metal.

Controller-ul wireless de tobă Logitech dispune de trei fețe ajustabile și două paduri pentru cinele. Fiecare componentă poate fi plasată astfel încât să se potrivească stilului tău, ajutându-te să cânți rapid și bine. Noul controller de tobe dispune de fețe ce răsună aidoma unei prestații adevărate, nu te vor împiedica să ţii ritmul muzicii și sunt concepute să te bucuri de toate funcțiile noilor jocuri Guitar Hero.

Controller-ul wireless de tobe are un design special pentru margini care ajută la punctarea decisivă, evitând lovirea accidentală a marginilor. Așa că poți să îți dozezi bine forțele. Pedalele ajustabile au o suprafață de oțel inoxidabil, fiind pregătite pentru sesiuni durabile și energice. Cu cele două baterii AA, cu autonomie de 50 de ore, controller-ul wireless de tobe îți asigură energia cu care poți duce un concert până la capăt, plus câteva bis-uri.

Chitara este construită pe baza modelului preferat de către cei mai mari chitariști rock din lume. Pentru reducerea zgomotului tastelor, Logitech folosește tehnologia rubber dome, același material folosit la tastaturile Logitech. Libertatea de mișcare îți este asigurată cu condiția să nu te îndepărtezi la mai mult de 9 metri de consolă. Noul controller wireless de chitară va fi disponibil în culoarea negră, completat de un pickguard negru strălucitor.

Controller-ul wireless de chitară costă 649, același preț pe care trebuie să-l plătești și pentru controller-ul de tobe.