HD se lipeşte de orice, şi de GPS

HD se lipeşte de orice, şi de GPS

hd50Noua gamă de sisteme de navigaţie Smailo HD s-a lansat oficial pe piaţa din România, iar oferta include trei variante de dispozitive: Smailo HD 5.0, Smailo HD 4.3 şi Smailo HD 3.5, în funcţie de dimensiunea display-ului.

Producătorul promite o calitate foarte bună a imaginii atât pe hărţile din dotarea modelelor, cât şi atunci când GPS-ul este folosit ca „rama foto digitală” sau suport pentru vizionarea de filme. Totuşi, pentru momentele în care Smailo HD este folosit ca GPS, acesta are un semnal foarte bun, datorită receptorului MediaTek.

Cele trei versiuni de GPS oferă două variante de hărţi: harta Full Europa (actualizată în septembrie 2009), care acoperă o reţea de drumuri de peste 10 milioane de kilometri şi peste două milioane de POI – puncte de interes – şi harta României (actualizată în noiembrie 2009) cu o acoperire de peste 140.000 de kilometri şi 55.000 de puncte de interes.

Noua gamă de sisteme GPS este disponibilă în toată ţara, iar pe site-ul producătorului vor fi puse la dispoziţia utilizatorilor actualizări gratuite ale hărţilor, baze de date cu poziţiile camerelor radar fixe şi puncte de interes suplimentare.
Smailo HD 5.0, varianta Premium a noii game, permite şi conectarea la internet prin intermediul telefonului mobil prin tehnologia Bluetooth cu DUN. Modelul mai dispune şi de Transmiţător FM, care transferă comenzile vocale, MP3-urile şi audio book-urile în sistemul stereo al maşinii.

Etichete: