EA ridică joaca pe mobil la un alt nivel

, 29 Iul, 09:04

image002Cei de la EA nu se mulțumesc să distribuie un joc pe mobil doar de dragul de a-l scoate sau pentru a face reclama versiunii pentru PC/console.

FIFA 10, disponibil prin Vodafone Live! și Orange World, oferă, pe lângă joculețul în sine, și posibilitatea de a juca cu o echipă din marile campionate europene sau ligile secunde ale acestora (Seria A și Seria B în Italia, Premier League și Championship în Anglia, Ligue 1 și Ligue 2 în Franta, Bundesliga și Bundesliga 2 în Germania și Liga Adelante și Liga BBVA din Spania). De ceva ani, campionatul intern nu mai figurează în jocurile FIFA, doar câteva nume autohtone fiind prezente în joc: Chivu, Marica, Codrea, Ștefan Radu și Niculae.

Pe lângă modalitățile extinse de administrare a echipei si crearea de jucători, FIFA 10 beneficiază și de o simulare mai bună a sportului în sine și a fazelor de joc. Pasele lungi, la întâlnire sau peste jucătorii adverși, au indicator de precizie, ai mai mult control asupra fazelor fixe, apărarea adversă joacă la offside și poți primi mai ușor cartonaș roșu ca urmare a unui atac mai „neglijent” la om.

În final nu iți rămâne decât să îl descarci, pentru a-ți umple orele de sport, că tot ai scutire sau cele chinuitor de lungi, petrecute în spatele unui birou.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail