EA Games FIFA 2010 pe „stadioane” mioritice

EA Games FIFA 2010 pe stadioane mioritice

După o lansare pentru telefoanele mobile, EA Games FIFA 2010 ajunge oficial și pe PC-urile și consolele gamerilor. Astfel, începând de vineri, magazinele din Europa vor pune la dispoziția doritorilor FIFA 2010 pentru Playstation3, Xbox 360, Wii, PC, PlayStation2 și PSP. Versiunea pentru PC costa 139 RON, iar cea pentru console, 199 RON.

Asemenea jocului pentru telefoanele mobile, disponibil și în România prin Vodafone Live! și Orange World, EA Games FIFA 2010 pentru PC și console vine cu o serie de îmbunătățiri. Astfel, jocul vine cu un sistem de dribling de 360 de grade și o nouă tehnologie a sistemului implementat care îi dă jucătorului un control mai sigur asupra mingii și o capacitate de reacție mult îmbunătățită. EA Games FIFA 10 dispune și de Manager Mode reînnoit, care pune la dispoziție mai mult de 50 de elemente noi sau optimizate.

Pe lângă cele 24 de ligi naționale printre care se numără și echipa României, noul FIFA 2010 vine cu o coloană sonoră pe măsură, creată de trupa The Enemy. Melodia Be Somebody este și ea disponibilă pentru vânzare, alături de joc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: