Doar o vorbă să-ţi mai spună

Doar o vorbă să-ţi mai spună

[galleria]

Imprimantele au învățat multe secrete pe parcursul evoluției lor. Au deprins meșteșugul fotografiilor, al fotocopierii, au îmbrăcat cuminți și haina faxului și au învățat să facă orice pentru a fi pe placul utilizatorului. Dar dacă mi s-ar fi spus că următorul pas pe care imprimantele îl vor face pentru seducerea publicului va fi cel al asistenței oferite vocal, aș fi zis că-i un banc.

Totuşi, nu… se pare că aceasta este cea mai nouă găselniță, iar modelul Canon Selphy ES40 pare să se fi inspirat (la nivel ideologic) din funcțiile oferite de un navigator GPS. În plus față de acest element inovativ, modelul vârf de gamă din seria Selphy Compact Photo Printer, oferă ușurință în utilizare și o calitate foto de laborator. Procesarea Digic II împreună cu tehnologia Auto Image Optimise, detectează și corectează automat imperfecțiunile din imagini, prin ajustarea luminozității feței, a culorii, prin înlăturarea efectului ochilor roșii și a reducerii zgomotului, printând în același timp fotografii de calitate.

Îndrumarea vocală este oferită pentru a asista utilizatorii de toate vârstele de-a lungul procesului de printare. Instrucțiuni precum “selectarea culorii ” sau “selectarea ariei de print” transformă procesul de creare a printurilor individuale într-o operație mai simplă ca niciodată. Ghidarea prin voce este de asemenea oferită pentru a depăși problemele comune de printare – precum informarea utilizatorilor atunci când cartușele sau hârtia trebuie înlocuite.

Selphy ES40 integrează un ecran LCD 230K de 3.5”, o rotiță Easy Scroll și un set de butoane mari, tactile, pentru a oferi un control rapid și ușor la navigarea și revizuirea imaginilor înainte de printare.

Modelul ES40 suportă până la 15 tipuri de carduri de memorie, cu sloturi adecvate montate în partea superioară a imprimantei pentru a oferi un acces facil și include un port PictBridge pentru conectarea directă la camerele foto compatibile. Mai mult, Selphy ES40 este compatibilă și cu cardurile microSD utilizate în mod curent la telefoanele mobile– permițând utilizatorilor să printeze ușor capturile de imagine realizate cu camera digitală a telefonului mobil.

Etichete: