Desktop Windows în 3D

Desktop Windows în 3D

T3Desk Dacă vrei un pic de eye-candy suplimentar în modul în care administrezi Windows-ul, un aranjament în 3D al ferestrelor este exact ce recomandă Dr.Tweak.

Micuța aplicație T3Desk funcționează pe toate versiunile de Windows, dar strălucește cu adevărat de la Vista în sus, unde este avantajată de Aero. După instalare poți folosi diverse scurtături de tastatură pentru a minimiza sau maximiza ferestrele pe lateralele monitorului, aranjându-le într-o manieră pseudo-3D. În plus, T3Desk poate fi tweak-uit într-o mulțime de feluri, inclusiv unghiul de afișare a ferestrelor, animația, nivelul de transparență, distanța față de privitor și diversele tranziții de la 2D la 3D și viceversa.

Ferestrele minimizate pot fi mutate de colo-colo pe desktop, cu Aero Peek poți vedea ce ferestre sunt incluse in desktopul virtual, iar dacă preferi ca anumite ferestre să nu fie afectate de aplicație, poți seta acest lucru.

Cea mai mare problemă a T3Desk este că aplicația nu va funcționa cu mai multe monitoare, toate ferestrele 3D fiin împinse pe monitorul principal. O altă chestie minoră ar fi că nu poți modifica hotkey-urile aplicației. Dar dincolo de aceste mici probleme, aplicația funcționează foarte OK și îți oferă un nou și neașteptat desktop. Cel puțin până te vei plictisi de așa ceva.

Sursă: T3Desk via Lifehacker

Etichete: