A apărut DVD-ul cu criptare nativă

A apărut DVD-ul cu criptare nativă

[galleria]

Să spunem că ai muncit zi şi noapte la un proiect important, lucrare de licenţă, proiect amplu pentru serviciu sau orice altceva. Nopţile nedormite şi documentarea au dat roade şi eşti mândru de lucrarea obţinută, lucrare care trebuie predată unei “instanţe superioare”. Cea mai populară metodă de transferare a datelor în acest caz este “arderea” unui disc DVD, dar soluţiile folosite pentru criptarea datelor (şi deci protejarea lor) sunt greu de utilizat, nu dau întotdeauna rezultatele dorite şi complică mult situaţia. Verbatim anunţă însă azi o soluţie pentru asemenea probleme: DVD-ul cu criptare AES-256, care previne accesul neautorizat la datele înregistrate.

Criptarea software AES de 256 biţi a DVD-ului SecureSave previne accesul nepermis la datele salvate prin utilizarea unei parole. Fiecare DVD are capacitatea de a stoca 4.5GB şi software-ul instalat pe DVD porneşte automat făcând procesul de criptare a datelor pe DVD foarte uşor. De asemenea DVD-ul SecureSave permite scrierea datelor în mai multe sesiuni.

“DVD-ul SecureSave este soluţia optimă pentru utilizatorii care doresc să trimită informaţii delicate prietenilor sau partenerilor de afaceri fără să se teamă că va fi interceptată” spuse Torsten Leye, Marketing Manager Optical la Verbatim EUMEA.


Etichete: