18 premii iF Design Award 2010 pentru BenQ

18 premii iF Design Award 2010 pentru BenQ

V2400 Eco

BenQ a obținut 18 premii în cadrul prestigiosului eveniment iF Design Award 2010, pentru produse realizate de cele două echipe de design, BenQ Lifestyle și Creative Design Center. Modelele câștigătoare au fost votate de juriul alcătuit din designeri de renume internațional datorită combinației remarcabile de elemente ecologice şi design tehnologic.

Manfred Wang, Chief Design Officer la ambele centre de design ale grupului BenQ, a remarcat că iF Design Award premiază ideea estetică, practicabilitatea, inovația, fezabilitatea, precum și manifestarea brandului. De altfel, înclinația către inovație în designul de produs, în linie cu strategia de dezvoltare centrată pe design și filozofia “alăturării contrariilor” în design au devenit competențele de bază ale grupului, explică Wang.

JoybeeGP1

Produsele premiate, care vor fi importate și în Europa, se adresează unor domenii diverse, de la electronice de consum și tehnologia informației până la dispozitive mobile: două monitoare LED backlight, V2200TW și V2400Eco, realizate în stil rezidențial ecologic; monitorul V2400 LED cu o nouă carcasă albă care simbolizează puritatea; PC-ul all-in-one nScreen Touch pentru acasă, ușor de utilizat; proiectorul Short-Throw MP780ST cu ecran de proiecție Point Draw; mini-proiectorul Joybee GP1; dispozitivul multimedia portabil eMovie şi U103 Joybook Lite cu funcție de economisire a energiei și reîncărcare rapidă.

Premiile iF Design vor fi decernate în cadrul CeBIT la Hanovra (Germania), eveniment care va avea loc pe 2 martie 2010.

Etichete: