21 ian. 2016 | 12:35

Top telefoane din oferta Orange: smartphone-urile perfecte de luat la abonament

FEATURE
Top telefoane din oferta Orange: smartphone-urile perfecte de luat la abonament

Cel mai mare operator de telefonie mobilă din România vine cu una din cele mai atractive oferte de telefoane din țară. Cu ocazia asta, noi la Playtech ne-am hotărât să vă prezentăm cele mai bune telefoane din oferta Orange.

Oferind pieței românești telefoane aparținând brandurilor Apple, Microsoft, Huawei, Samsung și multe altele, cei de la Orange au o ofertă excelentă de telefoane subvenționate. Distribuitorul de telefonie francez oferă o serie de dispozitive extrem de atractive, la prețuri accesibile, celor care doresc să achiziționeze un abonament Orange. La aceștia puteți găsi telefoane atât premium, cât și low-end, așa încât să convină buzunarului dumneavoastră.

Așadar, iată ce vă propunem noi la Playtech ca fiind cele mai bune telefoane din oferta Orange:

Apple iPhone 6

Nu puteam să începem topul nostru fără să includem cel mai popular telefon din oferta Orange. Venind cu un procesor dual-core 1.4 GHz Typhoon ARMv8 (Apple A8), 1GB RAM DDR3 și 16GB memorie internă, noul aparat al Apple este unul dintre cele mai dorite telefoane din ziua de azi. Ecranul aparatului are o rezoluție de 750 x 1334 pixeli la 326ppi cu un diametru de 4.7 inci. Acesta vine echipat cu o cameră principală 8MP, ce poate filma FullHD și o cameră frontală de 1.2MP, ce include funcționalități precum Face Detection, HDR și multe altele. Dacă se întâmplă ca specificațiile telefonului să vă dezamăgească, nu vă îngrijorați. Sistemul de operare este optimizat la perfecție așa încât orice aplicație va merge fără nicio problemă chiar și pe un dual-core de 1.4GHz.

Dacă performanța și aspectul deja clasic al telefoanelor Apple v-a atras atenția puteți vedea mai multe detalii despre aparatul inclus în al nostru top telefoane din oferta Orange AICI. Dacă nu îl vreți la abonament Orange, îl găsiți și AICI.

Top telefoane din oferta Orange: smartphone-urile perfecte de luat la abonament

Cele mai bune telefoane din oferta Orange – Samsung Galaxy S6 Edge+

Cel mai puternic telefon de la Samsung, noul Galaxy S6 Edge+ vine cu un puternic octa-core Exynos 7420, 4GB RAM, ecran super AMOLED cu o rezoluție WQHD 1440p și 518ppi, totul într-un diametru de 5.7 inci. Specificațiile acestui aparat sunt extrem de convingătoare, iar performanța nu lasă de dorit. Venind de asemenea cu o baterie de 3000 mAh, aparatul poate rămâne în viață cu ușurință 20 de ore de activitate continuă. Camera principală este de asemenea impresionantă, având 16MP iar cea frontală 5MP. Camera principală poate filma în rezoluții UHD de 2160p, în timp ce camera frontală se va descurca cu ușurință la rezoluții clasice FullHD.

Specificațiile și puterea de procesare ale acestui telefon extrem de convingător fac din acest aparat un membru din al nostru top telefoane din oferta Orange. Dacă telefonul de la Samsung vă interesează puteți vedea mai multe detalii AICI. Dacă nu îl vreți la abonament Orange, îl găsiți și AICI.

Top telefoane din oferta Orange: smartphone-urile perfecte de luat la abonament

Huawei P8 Lite

Unul dintre cele mai accesibile versiuni ale telefoanelor de top de la Huawei, P8 Lite aduce performanța și aspectul lui P8 la un preț accesibil. Acesta vine cu un display cu o diagonală de 5 inci, un procesor octa-core Hisilicon Kirin 620, 2GB memorie RAM și 16GB memorie internă. Camera principală a aparatului oferă o rezoluție de 13MP și filmează 1080p. Telefonul este de asemenea echipat cu funcționalitatea dual sim, permițând astfel utilizatorilor să-și păstreze legătura cu prietenii din alte rețele, fără să schimbe telefonul.

Pentru cei interesați să vadă de ce acest telefon accesibil a intrat în al nostru top telefoane din oferta Orange, mai multe detalii despre produs se pot găsi AICI. Dacă nu îl vreți la abonament Orange, îl găsiți și AICI.

Top telefoane din oferta Orange: smartphone-urile perfecte de luat la abonament

Cele mai bune telefoane din oferta Orange – HTC One A9

HTC One A9 este ultimul smartphone lansat de HTC în 2015. Este un telefon cu un procesor Snapdragon 617, cu opt nuclee, și 2GB memorie RAM.  Cei de la HTC au ales să readucă stabilizarea optică în discuție, asta după ce au folosit-o numai pe modelul HTC One M7. Astfel, HTC One A9 are o cameră principală de 13MP, care știe să realizeze și clipuri de tip hyperlapse. Frontala este de tip Ultrapixel. La capitolul display trebuie menționat că avem de a face cu un telefon de 5 inch cu rezoluție full HD, iar calitatea ecranului este bună.

Dacă telefonul din oferta Orange v-a atras atenția, puteți vedea mai multe detalii despre produs AICI. Dacă nu îl vreți la abonament Orange, îl găsiți și AICI.

Top telefoane din oferta Orange: smartphone-urile perfecte de luat la abonament

LG G4c

LG G4c nu avea cum să lipsească din listă. LG G4c are un ecran IPS LCD de 5,5 inci, la o rezoluție 720 x1280 pixeli, în dimensiuni la fel ca cel de anul trecut, dar cu luminozitate crescută și cu o redare mai bună a culorilor. Procesorul este un Qualcomm Snapdragon 410, un quad-core la 1.2 GHz, care vine pe formatul ARM Cortex-A53 . LG G4 mai are 1GB de memorie RAM, 8GB spațiu de stocare, dar spre deosebire de alte modele, poți pune un card microSD de până la 128GB. Designul este foarte atrăgător, dispunând de o carcasă elegantă, care se potrivește oricărei ținute.

Ca să înțelegeți de ce a intrat în al nostrul top telefoane din oferta Orange puteți vizita pagina produsului AICI. Dacă abonamentul Orange nu vă interesează, îl găsiți și AICI.

Top telefoane din oferta Orange: smartphone-urile perfecte de luat la abonament