06 sept. 2016 | 09:00

Primul telefon preinstalat cu Android 7: Totul despre LG V20

ACTUALITATE
Primul telefon preinstalat cu Android 7: Totul despre LG V20


LG V20 se anunță a fi un telefon destul de spectaculos, pe lângă faptul că va fi primul ajuns pe piață cu Android 7.0 Nougat.

Deja de câțiva ani, ne-am obișnuit ca noile telefoane Nexus să fie primele care ajung pe piață cu o nouă versiune importantă de Android. Așa au funcționat lucrurile din totdeauna. Se pare însă 2016 va fi excepția de la regulă și, conform unu anunț oficial pe site-ul Google, LG V20 va fi primul smartphone ce va ajunge pe piață cu Android 7.0 Nougat.

Trecând însă peste inovația foarte importantă din punct de vedere software, un nou set de zvonuri din China se pare că ne dezvăluie toate specificațiile tehnice ale gadgetului. Unele particularități se cunoșteau deja, dar cu cât vedem mai multe detalii identice din surse diferite, cu atât sunt șanse mai mari ca acestea să fie corecte.

Dacă noile zvonuri se dovedesc a fi adevărate, noul LG V20 va fi construit în jurul unei baterii de 4000 mAh. Pe spate, cu abilități diferite de captură, va avea două camere de 16 megapixeli. Deși una dintre ele este posibil să facă doar fotografii alb-negru, la fel ca în cazul Huawei P9, aces detalii nu a fost momentan confirmat.

Partea de performanță a LG V20 va fi asigurată de o combinație între un Snapdragon 820 de la Qualcomm ajutat de 4GB RAM. Ecranul principal al dispozitivului va avea o diagonală de 5,7 inci și o rezoluție nativă Quad HD. Deasupra ecranului, sub formă de bandă, va exista un al doilea display foarte subțire pentru notificări și alte câteva funcții.

Experiența audio se pare că va reprezenta un alt punct forte al iminentului aparat. Conform unui teaser LG, acesta ar putea fi primul smartphone capabil să redea în condiții optime conținut audio pe 32 biți. Noul V20 va fi dezvăluit oficial în mâine în cadrul unei conferințe desfășurată la San Francisco.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele