05 aug. 2016 | 14:37

Primul film VR românesc are o distribuție impresionantă și o poveste înfricoșătoare [VIDEO]

VIDEO
Primul film VR românesc are o distribuție impresionantă și o poveste înfricoșătoare [VIDEO]

Popularitatea realității virtuale nu mai poate fi contestată, iar cea mai recentă dovadă a succesului acestei tehnologii este primul film românesc filmat pentru VR. Se numește ESCAPE și are o distribuție impresionantă.

Prima experiență 360 ° într-un film românesc o vei trăi alături de Pavel Ulici, Paul Ipate, Michaela Prosan, Anghel Damian, Alex Călin, Oana Nedelcu, Millo Simulov și Florin Piersic Jr. ESCAPE spune povestea povestea a 7 tineri, care sub pretextul unui Escape Room de ultimă generație, sunt ademeniți în mijlocul unui Reality Show extrem în care capcanele sunt adevărate și trebuie să găsească soluții contra cronometru. Totul este filmat din perspectiva unuia dintre persoanje. 

Din trailer, pare că avem de a face cu un omagiu adus filmelor Cube/Saw, cel puțin din punct de vedere al acțiunii. Personal. aș fi apreciat mai mult dacă scenariul ar fi fost în limba română. ESCAPE este un scurtmetraj, având o durată aproximativă de 20 de minute. Urmăriți trailerul mai jos.

Filmul este regizat de Millo Simulov, regizorul care a realizat și primului film interactiv din România. “Pentru a crea o poveste cât mai autentică și reală, am folosit riguri speciale, astfel spectatorul intră în film și devine personaj. Practic, a trebuit să învățăm un nou limbaj cinematografic.” – Millo Simulov

Soundtrack-urile filmului sunt semnate de GOLAN și We Singing Colors, iar muzica este compusă de compozitorul Cosmin Lupan. Producătorii filmului sunt Millo Simulov și Gabriela Hiriț, producător asociat Andrei Lăscuț, scenariul este scris de Filip Columbeanu, iar director de imagine este Zoran Simulov. 

Lansarea filmului va avea loc pe 11 august, în București, la Expirat – Halele Carol și este susținută de Samsung. 

Trailerul oficial ESCAPE este aici. Descoperă o poveste incitantă, plină de suspans și adrenalină în primul film de ficțiune VR din România.
#escapevr #movie360