14 ian. 2016 | 15:10

Jupiter IO 3 e primul telefon care îți satisface nevoia de comunicare, dar și de nicotină

ACTUALITATE
Jupiter IO 3 e primul telefon care îți satisface nevoia de comunicare, dar și de nicotină

Dezvoltat de Vaporcade, noul telefon/țigară electronică reuștește să combine două dependențe de bază ale omului modern: cea de nicotină și cea de comunicare. Pentru 500 de dolari, puteți cumpăra varianta telefonului cu 4G, ceea ce l-ar putea transforma, de fapt, în prima țigară electronică 4G din lume!

Așa cum probabil v-ați prins deja, Vaporcade vinde noul Jupiter IO 3 în două variante: cea simplă, fără 4G, care costă 300 de dolari, și cea puțin mai avansată, la 500 de dolari, ce include conectivitate 4G. Jupiter IO 3 merge cu un sitem de operare Android 4.4 și se comportă 100% ca un telefon obișnuit.

Aparatul are o deschidere sub carcasa de pe spate unde puteți include diferite cartușe cu arome lichide și un muștuc prin care să puteți fuma aroma preferată direct din telefon. Acestea se găsesc sub forma a trei sortimente: piersică, mentă și cafea, fiecare costând 15 dolari, în timp ce un cartuș poate oferi 800 de pufăituri, echivalentul a patru pachete de țigări.

Telefonul vine cu două baterii (cu un total de 16 ore), una pentru telefon și cealaltă pentru vaporizator. Partea bună e că bateriile sunt interschimbabile așa că dacă ți se termină bateria la telefon, o poți pune pe cea de la vaporizatori și invers.

Vaporcade oferă și o aplicație dedicată pentru Jupiter IO 3, care îți va monitoriza nivelul bateriei, lichidul aromatic rămas în vaporizator și câte pufăituri ai tras. Ce e amuzant e că aplicația telefonului îți oferă anumite obiective pe care să le atingi fumând și te atenționează când depășești limita pufăiturilor recomandate.

În ciuda faptului că e o struțo-cămilă hilară, nu m-ar mira să vad oameni care ar cumpăra un astfel de aparat, de vreme ce combină două dispozitive utilizate des în viața de zi cu zi într-un singur obiect. În felul acesta Jupiter IO 3 tocmai ți-a eliberat o mână.