26 feb. 2016 | 17:00

Facebook Live Video ajunge și pe Android

ACTUALITATE
Facebook Live Video ajunge și pe Android

După ce și-a făcut deja debutul pe iOS, Facebook a decis să aducă Live Video și pe Android.

Posibilitatea de a transmite mesaje video live de pe Facebook va fi disponibilă fiecărui deținător de telefoane iOS și Android. După ce a fost lansat săptămâna trecută pe iPhone, Facebook a anunțat că Live Video se va extinde și în restul lumii. Dacă acum toți deținătorii de iPhone din lume pot transmite Live Video prin intermediu telefonului, utilizatorii de Android din întreaga lume trebuie să mai aștepte. Cu excepția celor din America.

Chiar dacă încă nu e valabil, momentan, și în țările din afara Americii, nu va mai dura mult până când oricine se va bucura de Live Video pe Android. Facebook se mișcă destul de rapid atunci când vrea să răspândească anumite funcții populare, așa că noi putem specula că în maximum o lună, toată lumea se va putea bucura de Live Video, cu excepția utilizatorilor de Windows Phone. Probabil că atunci când Live Video va ajunge pe Windows Phone, utilizatorii lor vor fi trecut deja pe iOS sau Android.

În caz că doriți să vedeți dacă puteți efectua sesiuni de Live Video, tot ce trebuie să faceți e să apăsați pe „What’s on your mind?” deasupra la News Feed, iar dacă vă apare o iconiță cu Live Video, atunci aveți unealta de video streaming activată.