15 mart. 2016 | 17:00

De ce ar trebui să vizitezi Bogata, satul în care a „ajuns” și Snoop Dogg

ENTERTAINMENT
De ce ar trebui să vizitezi Bogata, satul în care a

Dacă nu ai fost cumva plecat prin vreun loc izolat de lume, privat de internet și de alte bucurii ale epocii moderne, probabil știi de gafa lui Snoop Dogg, care s-a rătăcit puțintel cu check-inul pe Facebook.

Pentru că datoria oricărui artist e să își țină fanii la curent cu activitatea lui, Snoop a vrut să-și anunțe admiratorii că a ajuns în Bogota, capitala Columbiei. Evident, împreună cu o poză pe Instagram făcută în avion. Și pentru că ortografia face diferența chiar și atunci când avem de-a face cu o literă, în loc de „Bogota” la localizare, i-a ieșit „Bogata”, un loc la fel de real și existent pe harta lumii precum capitala Columbiei. Marea deosebire e reprezentată de faptul că se află în Târgu Mureș, adică (foarte) departe de locul în care rapperul se afla, de fapt. Și să nu uităm de faptul că vorbim despre un sat, care are doar 2.000 de locuitori și nu prea multe planuri de a construi un aeroport. Evident, toată lumea s-a distrat pe seama lui. Mai ales lumea de prin România.

Snoop Dogg - Bogata

Și pentru că era păcat să nu se profite puțin și din punct de vedere comercial/turistic de pe urma acestei gafe, a apărut site-ul VisitBogata.com, care îți oferă motive destul de bune pentru care ar trebui să vizitezi Bogata. Debutează cu textul: „Snoop Dogg checked into Bogata, Mureș, by mistake, but you don’t have to! Find out more on why you should visit and check-in for real”. Dincolo de ceea ce ai de vizitat, locuri în care poți dormi, sugestii culinare și chiar și informații despre viteza internetului, la final e un plug-in care include toate pozele de pe Instagram care au satul Bogata bifat la localizare. Dincolo de aerul ironic, site-ul e bine realizat și poate e îndeajuns de convingător încât să-l aducă și pe Snoop Dogg în vizită, de data asta nu din greșeală.

Bogata - Snoop Dogg