Snoop Dogg îţi face viaţa mai uşoară într-un DLC Call Of Duty [VIDEO]

Snoop Dogg îţi face viaţa mai uşoară într-un DLC Call Of Duty [VIDEO]

Dacă tot este implicat direct sau indirect în foarte multe afaceri, a decis să-şi împrumute vocea pentru un DLC Call of Duty.

snoop-dogg call of duty ghosts

Deja de foarte mulţi ani Snoop Dogg şi-a depăşit ,,biata” . Oricum, se pare că tot vocea îi aduce cei mai mulţi bani. Pentru cea mai recentă aventură finciară a sa, Snoop a decis să-şi folosească glasul pentru un DLC Call Of Duty. În acest caz particular, rolul personajului de mai sus va fi de a verbaliza performanţa voastră într-un joc de multiplayer.

În teorie, COD Ghosts este un joc care implică un ritm foarte alert, mai ales când vine vorba de sesiunile de multiplayer. Luând în calcul acest aspect, este interesat de experimentat contrastul dintre viteza acţiunilor ce se succed pe ecran şi vocea calmă şi liniştită a lui Snoop Dogg care vă anunţă că aţi mai omorăt un inamic, doi sau trei.

La bază, noul DLC Call Of Duty este dedicat în proporţie foarte mare fanilor lui Snoop Dogg, asta nu înseamnă însă că nu-l puteţi experimenta dacă aveţi alte afinităţi muzicale. Va fi disponibil începând cu data de 22 aprilie şi prima oară îl vor putea achiziţiona, contra sumei de trei dolari, utilizatorii de Xbox Live. Pachetul în cauză îşi propune să înlocuiască cu vocea rapperului toate anunţurile din joc, atât cele care ţin de activitatea inamicilor, cât şi cele care vă laudă performanţa de kill-uri realizate într-o succesiune rapidă.

Clipul de mai jos e menit să funcţioneze ca o mostră pentru ceea ce urmează să experimentaţi contra cost în doar câteva zile.