24 apr. 2015 | 11:09

Turing Phone, telefonul mai tare decât oțelul, uimește prin design și funcționalități

ACTUALITATE
Turing Phone, telefonul mai tare decât oțelul, uimește prin design și funcționalități

Cine spunea că este imposibil să reinventezi radical designul unui smartphone, nu a văzut încă noul Phone ale celor de la Turing Robotic Industries.

Într-o perioadă în care doar câteva companii mai reuşesc să facă inovaţii semnificative în ceea ce priveşte , reprezintă o bucurie semnificativă lansarea unor gadgeturi atât de frumoase precum Turing Phone.

Cel mai nou proiect al celor de la Turing Phone Industries nu doar că se diferenţiază de alte produse din piaţă prin aspect, dar oferă şi un grad sporit de securitate celor care aveau emoţii în legătură cu siguranţa documentelor de pe mobil. De asemenea, pe lângă un cititor de amprente, creatorii telefonului se mândresc şi cu serviciul de criptare automată a conversaţiilor fără apelarea la un server terţ. În ceea ce priveşte particularităţile construcţiei, smartphone-ul foloseşte un sistem de încărcare magnetic şi un cadru metalic mai rezistent realizat din liquidmorphium, un aliaj ce promite să fie mai andurant decât oţel sau titan. Restul carcasei incorporează o combinaţie destul de neobişnuită realizată din componente ceramice, din aluminiu şi plastic. Una peste alta, produsul final ar trebui să facă o treabă foarte bună în a rezista la orice fel de manifestări agresive.

Singura parte relativ tristă a acestei ecuaţii ţine de configuraţia hardware care nu este cea mai actuală din lume. Cu toate că nu mi-e ruşine cu un display Full HD 1080p de 5,5 inci, un Snapdragon 801 şi 3GB RAM, ne-am fi bucurat mai mult la un panou QHD şi un Snapdragon 810. În rest, e disponibil pentru achiziţie cu până la 128GB de spaţiu şi are două camere foto/video, de 13, respectiv 8 megapixeli. Pe partea de conectivitate, nu ar trebui să aveţi nici un fel de probleme în a profita de o conexiune 4G cu Turing Phone, indiferent dacă vă aflaţi în România, Germania sau Japonia.

Preţul Turing Phone al celor de la Turing Robotic Industries este de 740 de dolari pentru 64GB e spaţiu şi 870 de dolari pentru varianta de 128GB, începând cu 10 august când va putea fi cumpărat. Pentru o eventuală achiziţie, puteţi apela la website-ul producătorului.

Turing-Phone-render-2

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele