28 iul. 2015 | 10:00

Samsung lucrează la drona pentru selfie-uri

ACTUALITATE
Samsung lucrează la drona pentru selfie-uri

Se pare că pasiunea pentru selfie nu se va stinge prea curând, iar gadgeturi precum drona de selfie de la Samsung facilitează acest trend.

Momentan este vorba doar de un gadget ipotetic, dar există destul de multe indicii care să confirme că sud coreenii ar lucra intens la un astfel de dispozitiv menit să amplifice şi mai mult doza semnificativă de narcisim a multora dintre noi.

Deşi este greu de stabilit dacă se justifică investiţia într-un astfel de gadget, probabil că variază de la caz la caz, cei de la SamMobile au aflat de la surse apropiate de Samsung că în interiorul companiei se dezvoltă un proiect cu un nume cât se poate de sugestiv – Project Selfie Camera Drone. Lâsând însă la o parte numele foarte specific, prea multe detalii nu au fost făcute publice. Nu ştim o dată de lansare aproximativă sau un preţ orientativ la care o vom putea achiziţiona.

În mod evident, dacă o astfel de dronă s-ar materializa în viitorul apropiat, nu vă împiedică nimeni să o folosiţi la scopuri mai puţin narcisiste. În plus, nu este exclus ca termenul selfie să fie folosit în respectivul context pentru a accentua faptul că respectiva drona are abilitatea de a urmări utilizatorul, indiferent de mijlocul de transport pe care îl utilizează pentru obţinerea, la final, a unor clipuri de acţiune spectaculoase. Drona Lily anunţată în luna mai a acestui an punea accent pe astfel de scenarii de acţiune.

Deşi acest zvon nu a fost confirmat de vreun oficial Samsung, merită să fiţi destul de deschişi la opţiuni. În contextul în care sud coreenii activează deja într-o varietate surprinzător de mare de domenii, nu e deloc exclus să vedem prima dronă a producătorului asiatic.

drona pentru selfie

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele