02 dec. 2015 | 12:22

Samsung Gear S2 va fi compatibil cu iPhone

ACTUALITATE
Samsung Gear S2 va fi compatibil cu iPhone

Samsung Gear S2, cel mai nou ceas al coreenilor, va fi compatibil cu produsele rivalului din Cupertino.

Despre faptul că ultimul smartwatch produs de gigantul din Coreea de Sud ar urma să fie compatibil cu produsele Apple am mai scris în trecut. După cum probabil știți deja, Samsung Gear S2 funcționează, în prezent, cu orice terminal care rulează Android 4.4 sau o versiune mai nouă și care are cel puțin 1,5GB RAM. La scurt timp de la lansare, însă, au apărut zvonuri conform cărora ceasul ar urma să beneficieze și de suport pentru gadgeturile Apple.

Samsung Gear S2 este disponibil la eMAG în varianta Classic, dar și în varianta Sport.

Conform publicației Sammobile, zvonurile au fost acum confirmate în mod oficial de anumite surse din interiorul Samsung. Acest lucru va fi realizat prin intermediul unei aplicații pentru iOS denumită Gear Manager. Din păcate, nu există foarte multe informații în legătură cu data oficială de lansare a aplicației. Unul dintre motivele pentru care Samsung vrea să facă acest upgrade important ar putea fi popularitatea scăzută a ceasului Apple.

[related]

Phonearena menționează rezultatele unui sondaj efectuat de curând, în cadrul căruia nu mai puțin de 41% dintre utilizatorii nesatisfăcuți de Apple Watch ar cumpăra următoarea versiune a acestuia. Gear S2 beneficiază de un ecran rotund de 1,2 inci cu o rezoluție de 360 x 360 de pixeli, fiind, în același timp, rezistent la apă.