02 sept. 2015 | 13:00

IFA 2015: acestea sunt cele trei modele Xperia Z5 care vor fi lansate mâine

ACTUALITATE
IFA 2015: acestea sunt cele trei modele Xperia Z5 care vor fi lansate mâine

Cu o zi înainte de lansarea oficială, cele trei modele Sony Xperia Z5 pot fi admirate într-o nouă serie de imagini.

Samsung a ales să lanseze noul Galaxy Note 5 mai devreme în acest an, motiv pentru care Xperia Z5 este probabil cel mai așteptat telefon din cadrul evenimentului desfășurat în Berlin zilele acestea. Acum, cu o zi înaintea anunțului lor oficial, cele trei variante de Xperia Z5 apar în noi imagini. Conform Xperia Blog, acestea ne confirmă câteva dintre informațiile apărute în trecut: butonul de pornire de pe margine nu va mai fi unul rotund, ci va avea o formă alungită și va include un senzor pentru recunoașterea amprentelor, iar logo-ul Xperia va fi gravat pe marginea dispozitivelor.

În cadrul unui videoclip apărut de curând, (care nu mai este disponibil pe Youtube), un director de marketing de la Sony Franța vorbește în detaliu despre noile smartphone-uri care urmează să fie prezentate oficial în cadrul evenimentului IFA 2015. Astfel, am aflat că vor exista, într-adevăr, trei telefoane – Z5 Compact, Z5 și Z5 Premium. Sony Xperia Z5 Compact va avea un display HD de 4,6 inch, Xperia Z5 va veni cu un panou de 5,2 inch cu display full HD, iar Xperia Z5 Premium va avea un ecran de 5,5 inch cu rezoluție 4K.

Despre performanțe nu știm mare lucru, însă vom vedea niște camere de 23 de megapixeli pe aceste trei smartphone-uri, iar procesorul ar putea fi un Qualcomm Snapdragon 810. Toate detaliile le vom afla în câteva zile și vi le vom transmite direct de la IFA 2015.