23 feb. 2015 | 06:02

Galaxy S6 va folosi aceeaşi cameră de 16 megapixeli din Galaxy Note

ACTUALITATE
Galaxy S6 va folosi aceeaşi cameră de 16 megapixeli din Galaxy Note

O nouă serie de zvonuri care au început să circule online în ultimele zile confirmă faptul că iminentul va fi integra acelaşi senzor de captură din Note 4.

În ultimele săptămâni, mai mult ca de obicei, am fost asaltaţi cu zvonuri şi speculaţii, mai mult sau mai puţin fondate, referitoare la următorul vârf de gamă de la .

Deoarece camera principală la un smartphone este din ce în ce mai importantă în fiecare an, foarte mulţi s-au întrebat în ce direcţie se va orienta Samsung în cazul Galaxy S6. Iniţial s-a crezut că vom vedea un senzor de 20 de megapixeli în respectivul vârf de gamă, dar nu a trecut mult timp până am avut parte de nişte informaţii contradictorii pe acelaşi subiect. Acum, este mult mai probabil ca gigantul sud coreean să introducă o cameră de 16 megapixeli în noul său smartphone high-end.

Sony IMX240 este numele senzorului de 16 megapixeli ce urmează a fi folosit, iar dacă acest nume vă este cunoscut, se datorează faptului că Samsung l-a mai folosit şi în trecut. Cei de la Sammobile au fost printre primii care confirmat că Galaxy S6 va avea o cameră principală identică cu cea din Galaxy Note 4.

Aparent, de la lansarea Note 4 şi până acum, Samsung a mai adus mici modificări camerei şi sistemului de lentile folosit pentru a îmbunătăţii performanţa în condiţii de iluminare scăzută. În practică, nu mai durează decât câteva zile până ne vom lămuri cât de mare va fi lista schimbărilor pe care sud coreenii le-au pregătit pentru următorul lor terminal de vârf.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele