01 iun. 2015 | 13:00

Data oficială de lansare a Windows 10, făcută publică

ACTUALITATE
Data oficială de lansare a Windows 10, făcută publică

Printr-o postare pe blogul oficial, Terry Myerson a anunțat data de la care Windows 10 va fi disponibil în mod oficial.

Până de curând, nu se știau foarte mult lucruri despre lansarea noului sistem de operare Windows 10. Cei de la Microsoft anunțaseră în trecut că aceasta va avea loc în vară, dar o dată exactă nu fusese furnizată. Se credea la un moment dat că 31 august va fi ziua în care Windows 10 va fi disponibil, dar acest lucru nu a fost confirmat niciodată de Microsft.

Recent, utilizatorii de Windows au început să observe o iconiță în dreapta jos care le permitea să-și rezerve o descărcare gratuită de Windows 10. Acum, Terry Myerson a înlăturat acum orice îndoială în privința lansării, așa cum indică și publicația The Verge. Conform celei mai noi postări pe blogul oficial, veți putea beneficia de Windows 10 începând cu data de 29 iulie. Myerson a postat chiar și o înregistrare în care marele anunț este făcut de către Cortana, asistentul personal creat de Microsoft.

Din câte se pare, compania din Redmond a adunat feedback de la peste 4 milioane de utilizatori, în prezent fiind efectuate ultimele modificări. Despre Windows 10 se spunea într-o perioadă că ar urma să fie livrat sub forma unui upgrade gratuit chiar și celor cu variante piratate, dar Microsoft a negat această informație. Mai multe informații în legătură cu Windows 10 sunt disponibile pe Playtech aici.