30 mart. 2015 | 18:43

Cele mai bune aplicații pentru spionaj: Cum supraveghezi ușor iubita, copilul și nu numai

FEATURE
Cele mai bune aplicații pentru spionaj: Cum supraveghezi ușor iubita, copilul și nu numai

Există aplicații foarte bune pentru spionaj. Astfel, pentru a monitoriza locația sau diversele activități ale unei persoane pe dispozitivul mobil, aveți unele destul interesante la care puteți recurge.

Există numeroase persoane care se simt nevoite să recurgă la o asemenea aplicație, însă noi vă vom enumera trei dintre cele mai întâlnite: cei care vor să-și supravegheze copilul mai atent, cei care bănuiesc că sunt înșelați de persoana iubită și cei care vor să observe atent activitatea angajaților. În fiecare dintre acestea, există motive serioase pentru care aplicații de monitorizare sunt necesare.

Desigur, este recomandat ca de fiecare dată când faceți acest lucru să informați persoana respectivă de activitatea voastră. Descărcarea conținutului de pe alt telefon fără acordul persoanei respective a dus de multe ori la complicații din punct de vedere legal. O soluție, după cum scriu cei de la MarketWatch, ar fi ca telefonul spionat să aparțină celui care instalează aplicații pentru a monitoriza utilizatorul acestuia. Care sunt, însă, aceste aplicații?

Cele mai bune aplicații pentru spionaj

Family Tracker: Locate Phones costă 4 dolari pe Google Play și App Store și vă permite să efectuați o monitorizare constantă a unui dispozitiv, chiar dacă acesta este restartat la un moment dat. Aceasta are un impact extrem e mic asupra autonomiei bateriei și permite chiar trimiterea de mesaje gratuite între dispozitive. Mai mult decât atât, Family Tracker este foarte util și în situațiile în care ați pierdut telefonul datorită capacității de a trimite un Stealth Ping, în urma căruia vi se va comunica locația acestuia.

collage family tracker

mSpy pentru dispozitivele mobile este disponibil în două variante: Basic și Premium. În varianta ”Basic”, aveți acces la majoritatea conținutului și a istoricului, însă nu veți putea preveni niciun fel de acțiune a posesorului. Pentru a bloca apeluri și pentru a avea acces la rețelele wireless și Snapchat, este nevoie de varianta Premium care, pentru o lună, vă va costa 266 de lei. Pentru mai multe informații în legătură cu prețurile și ce oferă aplicația, puteți vizita pagina oficială.

monitorizare mspy

Phone Tracker for iPhones este o aplicație care funcționează doar pe telefoanele produse de cei de la Apple. Spre deosebire de Family Tracker, acesta nu va funcționa chiar și în cazul unei restartări. Varianta gratis vă va permite să urmăriți două telefoane gratuit, iar pentru câțiva dolari, numărul lor poate crește până la 100. Aplicația poate fi descărcată gratuit din App Store.

collage monitorizare iphones

Mobile Spy oferă aproape orice de la informații în legătură cu istoricul navigării pe internet, la pozele efectuate cu telefonul supravegheat. Toate vor fi stocate în contul celui care a instalat aplicația, putând fi ușor accesate de pe orice calculator sau telefon cu o conexiune la internet. Varianta de bază costă 50 de dolari, în timp ce varianta premium costă 65 (în ambele cazuri, durata este de 3 luni). Mai multe informații puteți afla pe site-ul oficial.

mobile spy monitorizare

Bonus aplicație pentru spionaj

Ear Spy: Super Hearing , disponibilă pentru Android și iOS, este o aplicație extrem de interesantă, deoarece nu funcționează la fel ca celelalte pe care vi le-am prezentat mai devreme. Pentru a folosi Ear Spy corespunzător, trebuie să vă puneți căștile în urechi, iar persoanele din jur vor bănui că ascultați muzică. Aplicația, însă, amplifică zgomotul preluat cu ajutorul microfonului pentru a putea auzi mai bine ce se petrece în jur. În anumite situații, în care vreți să ascultați o discuție fără a părea că faceți acest lucru, Ear Spy s-ar putea chiar dovedi o utilă.

collage monitorizare earspy